Nisam bio baš blizu pa nisam siguran, zvali me da dođem sa tanjiračom ili plugom da sprečim širenje požara ali nisam mogao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam bio baš blizu pa nisam siguran, zvali me da dođem sa tanjiračom ili plugom da sprečim širenje požara ali nisam mogao.
Како не знаш шта ћеш? Па ваљда ћеш да идеш да платиш порезе и друге накнаде држави, типа оне за одводњавање. Видиш да су код вас ту услугу врхунски одрадили.Pored tako dobrih prinosa i jos boljih cena,mi stvarno ne znamo sta cemo sa silnim parama kad nam isplate
Ne znam kako kod drugih kod nas u Sremu je katastarsko jutro=0.5755Како не знаш шта ћеш? Па ваљда ћеш да идеш да платиш порезе и друге накнаде држави, типа оне за одводњавање. Видиш да су код вас ту услугу врхунски одрадили.
Него гледам шта пријављују Сремци и Бачвани и не знам да л' је то њихово јутро баш толико различито од нашег ланца и да л' су тоне оне исте по SI, ил' баронишу за медаљу, ал' изгледа да ће у Банату ретко ко да домаши 30 метери по ланцу.
Ако је код мог мајстора-комбајнера јуче све ишло по плану, данас би требало моје жито са скидамо.... па ћемо да видимо... fingers crossed, што кажу 'Мерканци.
Шта је у питању - ситно зрно или мали хектолитар?AnApurna u Melencima, potez Ilje, na oko odlicna prinos 2500 po kj.