Da je potrosis sada i da za sledeci usev ne ostane vlage.Nismo mi podneblje za zelenišno djubrenje.Ja sigurno planiram da ugarim. Mada bih probao da ove godine posejem one silne trave za zelenišno djubrenje i da iskoristim ovo vlage što ima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da je potrosis sada i da za sledeci usev ne ostane vlage.Nismo mi podneblje za zelenišno djubrenje.Ja sigurno planiram da ugarim. Mada bih probao da ove godine posejem one silne trave za zelenišno djubrenje i da iskoristim ovo vlage što ima.
Добро је ако си на аренди на нули да није минусZavršena vršidba juče. Prinos od 500kg/kj do 2700kg, prosek oko 2200kg po kj. Hektolitar od 77 do 79, vlaga od 12,6% do 9,9%, nečistoća realna 1,2%, a pišu 2,6%, pa kako dan odmiče 3,4% i 4% bez provere uzorka. Pozitivne bonifikacije nema, a završna računica kaže zarada na arendi = 0.
Ti si krenuo svoje da skidas?Rane sorte mogu da se skidaju bez problema,Anapurna,Simonida,Avenue...Od Cetvrtka moze redom ali najavljuju neku kisu,jbg...
Kod nas prinosi oko i preko 4t/kj,H 81-83.
Evo sad mi drugar piše kaže 5700kg po kjKod nas je zakup 250-300e a 2200kg je cca 40.000din. Proizvodnja kosta 30.000din sto ce reci da treba oko 4t za neki plusic. Na 5t je vec opasna lova i lose je za srce.
Kod vas u selu lazu na fatoveEvo sad mi drugar piše kaže 5700kg po kj
A drugi kaže 6300kg po kj,
Do kraja žetve će biti 8t po kj
Ne znaju šta će sa parama