Paracinac88
Član
Aaa Corola zakon,sto kaze moj sin firmin auto...LG Avenue francuska rana sortaKolega da se pohvali da vozi Corolu Salim se, bas dobro izgleda, koja je ovo?
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Aaa Corola zakon,sto kaze moj sin firmin auto...LG Avenue francuska rana sortaKolega da se pohvali da vozi Corolu Salim se, bas dobro izgleda, koja je ovo?
Немо' се (пријатно) изненадиш на крају са 40-ком... к'о ја пре неколико година.Ns 40 s... redak jeste al sta je tu je..
Jeste.Jel ovo ona direktna setva sa turskom sejalicom?
A koje ti se cini bolje?Nema velike razlike.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Jedino znam da će zmaj da ide kao leksion.Ja mislim da je to od djubriva,tu je vise dobilo,kad se okrece traktor na kraju njive uvek tako jedan deo duplira,imam i kod mene na jednoj parcel isto tako i sumnjam na to,nzm sta bi drugo moglo biti.
Inace koje prinose da ocekujemo na takvim psenicama ?,2t/ha?.
Zbog cega je tada bio taj prinos, opet susa bila?Jedino znam da će zmaj da ide kao leksion.
Bilo bi lepo kada bi bilo 2 t /ha .
Sećam se 2003 kada smo "ganjali" Z142 kako bi mogao da pokupi slamu .Košeno je od 500-600 kg/kj pa do 1000kg/kj a najbolje parcele su dobacile 1500-2000kg /kj(mogle su se na prste nabrojati).