Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Današnji posao, 1ha za probu. Ako bude kao što kažu promoteri dogodine će ići na više površina. Uzorano, predsetveno 160 kg/ha MAP-a, dva puta tanjirano. Setvena norma ~90kg/ha semena hibridne pšenice Hystar. Posle setve podrljano.
To ne umanjuje procenat zasejanih povrsina,jos uvek se seje punom parom,700000 ha ove jeseni,bice veselo u zetvi...Kad sam zadnji put bio kuci pre ravno nedelju dana bilo je vise neovrsene soje,nego posejane psenice.
Cifra 700000 je za celu Srbiju ili samo Vojvodina.Kod nas po njivama psenice kao i uvek,mozda i manje,licno smo sejali 2 hektara,sinovi za kucu,porodicne potrebe.To ne umanjuje procenat zasejanih povrsina,jos uvek se seje punom parom,700000 ha ove jeseni,bice veselo u zetvi...
Dobro i nice u ovom kamenolomu,mogao si bar povaljati kembridzom.
Kako sam cuo ima samo neke male promotivne kolicine ove godine i da su one raspodeljene za sve regione Srbije. A cena je cini mi se bila 30e za vrecu od 500 000 zrna. Ali nisu proverene informacije 100%Gde ima da se nabavi Hystar seme i kakva je cena ?
42e je vreca koliko sam ja cuo.Kako sam cuo ima samo neke male promotivne kolicine ove godine i da su one raspodeljene za sve regione Srbije. A cena je cini mi se bila 30e za vrecu od 500 000 zrna. Ali nisu proverene informacije 100%