grunt
Član
Jednostavno mora se prskati svakih nekoliko dana ako hoces da nemas vaske,danas sam vedeo psenice koje su pre par dana radjene sa insekticidima i opet ima gadije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko zrna u klasu obezbedjuje dobar prinos ili ima veze i sama krupnoca zrna?
Koliko vremenski treba da vasi "udahnu" insekticid,danas oprskao 20ha psenice i sada dosla kisa
Nada poslednja umire.
Sve zavisi sa čime si prsako. Ako si sa sistemkom, onda mu sigurno teba bar sad dva, a ako je kontaktni, on je uradio za 5 do 10 minuta šta je trebao!
Kolega vocar, jako dobro se edukujete
Greota je što nije dobila 100 litara kiše u maju.Sada ce kisa to srediti,malo ce ih "obuzdati" taman da zito udje u vostano stanje.
Kiraj...Greota sto nije dobila jos jednu turu zastite,imala je potencijal.
Hvala kolega,koristili smo Fastac. Sada sam procitao o njemu,tako da izgleda uradili smo dobar posao. Na nekim parcelama vasi haos pravile mada je vec jednom radjeno insekticidom.Sve zavisi sa čime si prsako. Ako si sa sistemkom, onda mu sigurno teba bar sad dva, a ako je kontaktni, on je uradio za 5 do 10 minuta šta je trebao!
Prskati ,prskati i samo prskati.Muka mi je od bolesti i zaštite.Pogrešio sam što nismo radii drugu zaštitu ,barem tako izgleda.Da je svaka parcela dobil normalnu kolčinu padavina ,ne bi bilo velike štete od bolesti .Ovako ne znam šta će više uticati nasmanjenje prinosa ,suša ili bolesti.
- - - - - - - - - -
Greota je što nije dobila 100 litara kiše u maju.
A da je dobilo kiše,onda bi se definitivno kajali zbog zaštite! Košta puno,al mi je duša mirna,da sam preduzeo sve što je u mojoj moćiPrskati ,prskati i samo prskati.Muka mi je od bolesti i zaštite.Pogrešio sam što nismo radii drugu zaštitu ,barem tako izgleda.Da je svaka parcela dobil normalnu kolčinu padavina ,ne bi bilo velike štete od bolesti .Ovako ne znam šta će više uticati nasmanjenje prinosa ,suša ili bolesti.
Svašta se dešava .Nisam pristalica druge zaštite pšenice ali ....Cudi me da se kod Vas to desilo.