MarkoSreta
Član
Cime da se stiti zastavicar sada? A da nije papreno skupo? I koja aktivna materija se preprucuje za tu zastitu?
Послато са Tab2A7-10F
Послато са Tab2A7-10F
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nečekaj zastavičar,dok izađe,već će i on biti bolestanTo kod Gorana je lema a ono kod mene septoria.Danas nosio lisce sa tim tackastim flekicama na pregled i analizu.Definisano kao pocetak septorije.Preporuka prskanje kada izadju zastavicari u sto vecem %.
Koja je sorta psenice? jer ti simptomi se javljaju u mom mestu na kws farineliKod mene se na jednoj parceli pojavilo žućenje i uvijanje centralnog lista, popriličan broj biljaka je zahvaćen i to uglavnom na rubovima njive gde je pšenica ređa i niža rastom. Neko je bio spomenuo švedsku mušicu i slične simptome...mada je prskano i insekticidom.
4200 din/lDa li je neko uzimao excortu plus, koja je cena?
ja sam pre 2 nedelje radio herbicid plus 50 kg Uree na 440L na 1,5 HaDa li je preporucljivo ici 2x urejom preko lista? Prvi put sam isao sa nekom kupovnom prihranom NPK formulacije i 2-3kg ureje po kj, sad bih samo ureju 6-7kg? Imam jednu psenicu koja je bila jako losa, postavljao sam slike, sad se trgla samo tako, pa bih hteo jos malo infuzije da joj dam...
Stanislav, kao i svake godine, 15kg/1h i nikad nije bilo problema kao sad
Prosle srede smo radili, a u subotu smo to primeteli.Kad si ti to radio pre koliko dana,pa cu ti onda sve lepo objasniti.