Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je sigurnoHahaha, ej ludi ste skroz. Trebao sam ekipu sa foruma voditi u obilazak, lakše bih podneo uz zezanciju...
Vec smo imali takve ekskurzije, gradis imas strucno misljenje. Kad krenemo od kuce umesto da prospu vodu za nama stave neki kotlic i onda kako kotlic blize kraju tako nase misljenje o njivama lepse.Hahaha, ej ludi ste skroz. Trebao sam ekipu sa foruma voditi u obilazak, lakše bih podneo uz zezanciju...
Hahaha, znaš da sam i ja zamislio sliku sa tom scenom...Da smo znali onaj dan mogli smo obići parcele ali kako bi oni ljudi saznali da su šarani sisali krmaču.
Probio si je Čika Aco, u svakom smislu...Barabe jedne, gde ste našli mene starijeg čoveka da zavitlavate. Ma sviđa se meni ovaj Radoslav, baš dobar čovek i pravi dobre reportaže uz to i poučne , a sažalio sam se gledajući ga kako tuguje na onim lošim parcelama, pa rekoh da ga malo razveselim, a čini mi se da sam i uspeo donekle.
A svi nešto spominju onu moju komšinicu, Da zna mučenica koliko je popularna na ovom forumu, ima više lajkova nego one starlete sa PINK-a.
Dobro je, jel onako tanka stabljika, nekako jadan? Mislim da ću u subotu ići u drugi obilazak pa ću videti šta je kod mene, sanjao sam da je sve u redu i još mi u snu to rekao neki ciga što prodaje korpe...Druže Radoslave kod mene nikao onaj deo od 3-3.5 k.j posejan sa prošlogodišnjim semenom a koga sam spomenuo ranije u ovoj temi.Slabija energija, mada i prošle godine to isto seme je takođe dosta kilavo nicalo da mi je jelo džigericu.