Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pomenutu prskalicu morava od 1200 litara sam prosle godine uzivo gledao u Temerinu i meni je to odlicna prskalica.Sad mene zanima cena ostalih proizvodjaca.Ako je ta cena duplo veca onda imam racuna da taj ram i krila naknadno ako treba ojacam i opet zafarbam.Ala sam pokrenuo lavinu oko Morave.Bravo za konstataciju,ona Morava je bas ojacana tu gde pucaju.E tu sad ima i ko je od clanova probao a i video moravu od 1000 ili 1200 litara,samo na slici a ni uzivo i vec se zna debljina zida cevi,gde puca,tanke ploce za kacanje poluga.....sve sa slike ali niko ne prica o razlici u ceni u odnosu na druge renomirane proizvodjace,koliko ovde pratim pa to je i dupla lova,a gleda se u dlaku u jajetu.Ako je tako,molim lepo,kupite duplo skuplju istu takvu i mirni ste,a ovako da se nocu budite u kosmarima zbog Morave na koju ce neko da nalepi nalepnicu npr.Agroinvest inzenjering ili slicno i da proda za duple pare,a posle ce ovde neko da se hvali tom istom prskalicom....i da pljuje Moravu.....
Ja bi onu zelenu prskalicu još kasnije u prilogu.

Samo jednu stranu unazad procitaj i pogledaj slike.Nije daleko.jel ima neko iskustva sa poljskom prskalicom kako su se pokazale http://www.krokus.rs/prskalice
Prilicno skupo. Meni bi za 440l prskalalicu trebalo oko 1000e da je "kompjuterizujem"
planiram to da ugradim za sledeću godinu,nekako mi je zdravlje skuplje
ceo traktor mi smrdi dok otvorim prozor da ugasim na razvodniku