Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pomenutu prskalicu morava od 1200 litara sam prosle godine uzivo gledao u Temerinu i meni je to odlicna prskalica.Sad mene zanima cena ostalih proizvodjaca.Ako je ta cena duplo veca onda imam racuna da taj ram i krila naknadno ako treba ojacam i opet zafarbam.Ala sam pokrenuo lavinu oko Morave.Bravo za konstataciju,ona Morava je bas ojacana tu gde pucaju.E tu sad ima i ko je od clanova probao a i video moravu od 1000 ili 1200 litara,samo na slici a ni uzivo i vec se zna debljina zida cevi,gde puca,tanke ploce za kacanje poluga.....sve sa slike ali niko ne prica o razlici u ceni u odnosu na druge renomirane proizvodjace,koliko ovde pratim pa to je i dupla lova,a gleda se u dlaku u jajetu.Ako je tako,molim lepo,kupite duplo skuplju istu takvu i mirni ste,a ovako da se nocu budite u kosmarima zbog Morave na koju ce neko da nalepi nalepnicu npr.Agroinvest inzenjering ili slicno i da proda za duple pare,a posle ce ovde neko da se hvali tom istom prskalicom....i da pljuje Moravu.....
Ja bi onu zelenu prskalicu još kasnije u prilogu.
Samo jednu stranu unazad procitaj i pogledaj slike.Nije daleko.jel ima neko iskustva sa poljskom prskalicom kako su se pokazale http://www.krokus.rs/prskalice
planiram to da ugradim za sledeću godinu,nekako mi je zdravlje skuplje
ceo traktor mi smrdi dok otvorim prozor da ugasim na razvodniku