Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E ovo boldovano. Jednostavno na ulazu pumpe skinuti dovodno crevo, ugraditi troputi kugla ventil, na njega spojiti postojeće crevo koje je išlo na ulaz pumpe i novo dodatno crevo sa dodatnog rezervoara.I ja obično tako radim, s tim da ne sipam više od 50-100l par puta, i onda za finiš sipam čistu vodu i teram kroz grane. Nikad nije bilo problema. Samo jednom na njivi kada sam iz kukuruza prešao na pšenicu i potpuno zaboravio oprati prskalicu. Prvih 10-20m je palo ko hebem ti, s tim da se tačno videlo koji deo grane ima najduža creva.
Nego, nije mi jasno @dukej , kako može u isto vreme preko tropolne slavine da se pusti čista voda u pumpu i da izlazi zagađena iz rezervoara? Mislim, ako pišemo o standardnoj slavini od npr agromehanike..... Koliko znam ona nema tu mogućnost.
Jedino ako tropolna ne bi bila namontirana direkt na rezervoaru nego bi bilo crevo između koje bi skidao za taj postupak? Eventualno da ima još jedna slavina na rezervoaru sa tri položaja pa da kroz nju pustiš... Ili bi skinuo crevo od povrata sa razvodnika?