Prskalice

Komšiji je stigla badili nošena 1200l sa U granama od 18m, kod njega ako prežive, dobre su.
Nego pitanje, sta je problem kod agromehanikinog razvodnika, sa Arag elektro motorom, ne mogu pritisak da smanjim? A, desi se i da naglo skoči... Filteri čisti

Poslednja izmena:
Nisam zagledao turske prskalice ali možda im neće biti problem grane i uopšte konstrukcija. Ali možd budu creva problematična, nosači dizna, razvodnik.... Ostaje da se vidi.

To je malo sporije,pogotovo sto je vucna,ozezi to bar na 12-13.Dok god krila prskalice ne krenu da mlataraju kao ptica pred poletanje,ne boj se ne vozis prebrzo.

Ma bas zbog mlataranja i ne vozim. Imao sam AM 600L sa 12Mrx granama i vozio sam 12-13km/h. Ovde mogu 10-11km/h posle setve a pre nicanja,a u psenici 8-9 km/h

Milovane meni se na Badili.ne svidjaju kako su resili creva i triplekse. Sve je golo i otvoreno, bas gledam kod suraka. Na agromehaniki je sakriveni u U profil a ovde sve napolje.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Komšiji je stigla badili nošena 1200l sa U granama od 18m, kod njega ako prežive, dobre su.
Nego pitanje, sta je problem kod agromehanikinog razvodnika, sa Arag elektro motorom, ne mogu pritisak da smanjim? A, desi se i da naglo skoči... Filteri čisti
Da li imas agtronik? Ako da da li ne mozes da ga smanjis u automatskom ili manualnom rezimu?

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Nemam Ag tronik. Da su membrane, pritisak bi stalno oscilirao. Mada, otvoricu pa cu proveriti membrane, jos su fabričke.

Ja imam hidraulične hrane my 12m, i moze to da se pegla bez problema i 17km/h, samo sve zavisi od uslova. Sad sam ih proširio na 17m, ali treba jos malo modifikacija.

@Druškan : Jel imaš slika od proširenja grana? Ja planiram moje MRX 12 proširiti na 15 m. Imam MRX 15 m grane, ali ne mogu ući sa njima u avliju, tako da mi ostaje opcija proširenja MRX 12 m na 15 m.

Zar nije bolje da skratiš za jednu diznu sredinu ovim krilima od 15m i produžiš krajeve tako da opet dobiješ 15 tj 15,5m? Mislim da ćeš ovako imati bolji raspored dizni (7-6-5-6-7) po sekcijama jer bi trebalo da ih imaš 5 a na krilima od 12m verovatno imaš 3. Samo predlažem.

Nazad
Vrh