Prskalice

Permutovao si brojke, 600l sa hidro granama za 1000e po komadu.
Samo da se ode do AuŠtrije po njih.Komšija radi tamo, išao i da ih vidi ali nije imao adekvatnu prikolici da ih potovari i donese.

Ja sam samo u dilemi ima li prskalica od 600 litara sa hidro granama?
Druga dilema je da li to ima stalno ili je bilo nekad. Zato što sada imam auto sa kukom, pa iznajmim prikolicu, pa u Austriju po škropilicu.:unsure:.

Uf, dobro je pomislio sam da je Aca 74.... Reko sad sam se ispalio.
Bobo? Ne ne poznajem ga. Jedino ako je Bobo iz Hrvatske koji je nekada bio aktivan na forumu.

A zašto mora biti od 600 litara? Uzmi veću a sipaj koliko traktor može da nosi.
Veća je i teža.
Imam volju da uzmem 600 litara žuto bure od 12 metara kopirajuće grane. Nadam se da bi takvu mogao novopridošli 549 da nosi i radi. I da kupovinu odlaže nemogućnost takve prskalice da se smesti u garažu koja je niža od 2 metra, au takvu sada lako ulazi stara.
Bobo je FB iskomentarisao da je bolje da idem tamo da pazarim, a ne od Matića.
I onda je matićeva odlepršala u komšiluk, da komšija slučajno ne krene u Austriju po jeftiniju škropilicu.

Veća je i teža.
Imam volju da uzmem 600 litara žuto bure od 12 metara kopirajuće grane. Nadam se da bi takvu mogao novopridošli 549 da nosi i radi.
Bobo je FB iskomentarisao da je bolje da idem tamo da pazarim, a ne od Matića.
I onda je matićeva odlepršala u komšiluk, da komšija slučajno ne krene u Austriju po jeftiniju škropilicu.
Pošto je nova takva?

@aca74 koliko je teža? Samo par kg tj koliko je veći rezervoar-bure a može dobro da dođe taj prostor npr za penu, dodatnih 50 litara npr da bi mogao napraviti krug ili dva po njivi.... Kako hoćeš ali nije toliko teža da ti stvara problem pri vožnji a može dobro doći + litre.
---------
Razmisli i o 15m granama. Trebalo bi da su univerzalnije nego 12. Uklapa se i u kukuruznu i u žitnu sejalicu. A razlika u ceni nije velika.

Nazad
Vrh