Prskalice

Pozdrav, da li neko ima iskustva sa ovim prskalicama? Imam Agromehaniku 440l staru 3 god al bi uzeo ovu
Prskalica AgroNovak SARA 440 L (2 200 KM)

Uzeo bi ovu zbog triplex dizni, kopirajucih grna i ovo stelovanja visine grana jer je lakse izgleda, a ne bi morao puno namiriti zbog 50% podsticaja u RS

Ne znam..... ja bih prepravio agromehaniku, jer na ovoj poljskoj prskalici ništa nije kvalitetnije. Još ako imaš troklipnu pumpu na agromehanici.... Ali ajd to sam ja.

Pozdrav, da li neko ima iskustva sa ovim prskalicama? Imam Agromehaniku 440l staru 3 god al bi uzeo ovu
Cuo sam samo, nemam licno saznanje, da su njesra. Nije me zanimalo pa nisam ulazio u sitna crevca.

Većina što je kupila tu mašine (bez obzira koju) brzo ih je prosledila dalje u oglase u pola cene..... samo pogledaj malo oglase.

Pročitao sam kratak opis, ne deluje loše, e sad kvalite...?
Grane 10 ili 12 metara, kopirne, onaj čekrk za podizanje visine grana, triplex dizne, italijanska pumpa 120 l...
Da li ima neko nacrta ili sliku kako da AGM 440L - 8 m prepravim da budu kopirne grane. Verovatno metalni ram treba produžiti u vis...?
To mi najviše fali kod ove moje male prskalice uz način da lakše regulišem samu visinu grana.

Ima jedan clan je ovde prepravljao bas vrv istu agromehaniku na kopirajuce grane.Ja mislim da je onaj sto ima plastenike,nzm kako se zove ovde ....

Mislim da ima i na Jotubu nekih snimaka prepravki....
----------------------
Eve
Trebao je staviti taj ležaj višlje da krila budu kao klatno tj da sama sebe vuku u horizontalan položaj. Slično Dubex prskalicama.

Puklo mi na prskalici (klasična 440l) crevo što ide od pumpe do razvodnika....
Idem sutra za Rumu prepodne, zna li neko gde mogu da potražim da kupim to crevo ?
Možda ima negde "na metar" ?

Nazad
Vrh