milovan vrsac
Član
DRugar mi rece,da kod nje u kraju(Severni Banat) ima dosta Bargam prskalica i da su bas grane mana,svima su popucaleMeni ni ta krila na bargam krila ne ulivaju neko poverenje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
DRugar mi rece,da kod nje u kraju(Severni Banat) ima dosta Bargam prskalica i da su bas grane mana,svima su popucaleMeni ni ta krila na bargam krila ne ulivaju neko poverenje
Mislim da je problem sto svi uzimaju one osnovne grane, I te su bas slabe, dok ima I ozbiljnijih koje mogu na 18m a predviđene I za nastavke. E sad dal su drastično skuplje, treba proveriti.DRugar mi rece,da kod nje u kraju(Severni Banat) ima dosta Bargam prskalica i da su bas grane mana,svima su popucale
Malo sito na razvodniku je bilo zaprljano, od vode i prljavih bidona, oc8stio i sada je ok...Ili je to što piše @dukej ili se usisno crevo spljošti od vakuma pumpe. A proveri i filter na usisu ako ga ima.