Lala iz Banata
Član
Nisu konji bitni, bitna je masa traktora. Treba dobar balast napred
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nosis sa 820 ? Koliko je najvise sipas ?I moja je 1200L ali grane MYH 12m 650kg ukupno, oko 320kg grane i toliko kg bure
Cuo sam samo, nemam licno saznanje, da su njesra. Nije me zanimalo pa nisam ulazio u sitna crevca.Pozdrav, da li neko ima iskustva sa ovim prskalicama? Imam Agromehaniku 440l staru 3 god al bi uzeo ovu
Prskalica AgroNovak SARA 440 L (2 200 KM)
![]()
Prskalica AgroNovak SARA 440 L
Prskalica AgroNovak SARA 440 L - Oprema za đubrenje i navodnjavanje - 2.200 KMolx.ba
Većina što je kupila tu mašine (bez obzira koju) brzo ih je prosledila dalje u oglase u pola cene..... samo pogledaj malo oglase.Pozdrav, da li neko ima iskustva sa ovim prskalicama? Imam Agromehaniku 440l staru 3 god al bi uzeo ovu
Prskalica AgroNovak SARA 440 L (2 200 KM)
![]()
Prskalica AgroNovak SARA 440 L
Prskalica AgroNovak SARA 440 L - Oprema za đubrenje i navodnjavanje - 2.200 KMolx.ba
BravoVećina što je kupila tu mašine (bez obzira koju) brzo ih je prosledila dalje u oglase u pola cene..... samo pogledaj malo oglase.
Okopava malinu....Добро се сећаш. Него, где је он? Нема га већ дуго.