milovan vrsac
Član
Ma sve je otprilike isto,vecina koristi Aragove razvodnike. Kod AM je problem sto pucaju krila,ram itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
DRugar mi rece,da kod nje u kraju(Severni Banat) ima dosta Bargam prskalica i da su bas grane mana,svima su popucaleMeni ni ta krila na bargam krila ne ulivaju neko poverenje
Mislim da je problem sto svi uzimaju one osnovne grane, I te su bas slabe, dok ima I ozbiljnijih koje mogu na 18m a predviđene I za nastavke. E sad dal su drastično skuplje, treba proveriti.DRugar mi rece,da kod nje u kraju(Severni Banat) ima dosta Bargam prskalica i da su bas grane mana,svima su popucale
Malo sito na razvodniku je bilo zaprljano, od vode i prljavih bidona, oc8stio i sada je ok...Ili je to što piše @dukej ili se usisno crevo spljošti od vakuma pumpe. A proveri i filter na usisu ako ga ima.
Trebalo bi tu negde oko 1100kgKoliko je teska cela prskalica prazna,~ 1200, 1300kg?