Prskalice

Mislim da u Somboru prave 15m. ,ide sajam pa ce da se raspitamo :ppozdrav:
Idem u ponedeljak,mozda nekog od vas internet drugara i sretnem u NS

@sinisa1979 Ok mislio sam na vec hidraulicne grane,ne obicne.Kod mene na prskalici je osnova skoro ista kao na 20+m krila ,hidraulicne su,i sklapaju se pored kabine,jednostavniji sistem,24m moze biti iz ukupno 4 segmenta,po 2 sa svake strane prskalice.Dok ako se grane sklapaju iza prskalice,tu mora vise segmenata da ima,komplikovanije,teze grane ,i puno teze traktoru da nosi sve to jer je daleko iza istog.

Tako je. Podigli su cene 50% a cene naših proizvoda su pale +-108%.
Kvalitet je takav kakav je... Za moje površine je mašala dobar.

Mogu,to njima nije tabu tema...ali sa trenutnim standardom vecine "cistih" paora...veoma je mali broj ljudi koji ce se odluciti za njih.osrednji kvalitet za paprenu cenu.
Koja je po vama prva bolja od nje sa isto dostupnim delovima? Ne moram jos da menjam prskalicu ali hocu da se informišem. Koristi li neko Bargam nošenu prskalicu?

Mocca kod Meljanca su skroz korektne prskalice, sličan cenovni rang. Delovi kod obe su Arag, tako da ih ima svugde.
Ne znam ni šta to ima specijalno na prskalici da može da se kvari, creva, dizne, gumice, membrane...

Da li bagram moze da se tera brze od am, ima neke amortizere na krilima? Ili je to neka dodatna oprema koja moze svuda da se nabaci?

Nazad
Vrh