Backi Jarak ja uzeo prosle godine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Backi Jarak ja uzeo prosle godine
Sta ti se desilo sa oprugom?nije valjda pukla?Backi Jarak ja uzeo prosle godine
I ja imam taj problem. Kako izgleda taj šeširić?Napravi se vir nad otvorom u glavnom buretu pa uz vodu pumpa dobija i vazduh. Rešenje problema je mali šeširić iznad otvora u buretu. Naravno, sve ovo važi samo za prskalice koje imaju relativno ravno dno bureta, a one prskalice gde je izlaz iz bureta smešten u svojevrsnom "bunaru" nemaju taj problem.
Ili je to što piše @dukej ili se usisno crevo spljošti od vakuma pumpe. A proveri i filter na usisu ako ga ima.Kolege primetim danas u prskanju kada nivo u prskalici padne na ispod 100 l pritisak padne za nekih 0,3 do 0,5 bara, sta proveritii zbog cega padne
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Ja sam isto primetio da troši ulje nisam ništa dirao imam još nešto malo da prskam pa ću otvoriti da vidim šta je.Nakon promene membrana Agromehanika 105/20 opet troši ulje. Šta sam mogao da zeznem? Jel moguće da ne legne membrana kako treba?