Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemam iskustva sa atomizerima ali mislim da nema veze. Što kaže-piše Arkadije ili je ispravan ili nije.Da li moze biti problem ako je regulator od atomizera, a ne za ratarsku prskalicu???
Zanimljivo da vazdušna nije pustila pritisak, ali se napunila vodom komora gde treba da bude vazduh. Na koliko se inače pumpa? 2,5 ili?Radna uvek pusti samo jedna. Na vazdušnu ni ne računam. To bi trebalo da vidiš po skazaljci ili po mlazu dizni da ne valja i obično popusti nevezano sa radnom.
Menjaj ih sve a najbolje su originalne. Treba da traju 15-ak godina.
Curilo je i ulje. Prvo sam na to posumnjao. Menjao sam tu bočicu od ulja i zaboravio da stavim gumicu tako da je malo puštalo i tu. Međutim kada sam rešio to i dalje vidim da troši ulje prilikom rada pomalo. Takođe vidi se da je ulje izmešano sa vodom tako da makar jedna radnja ne valja.Koje je bolje ulje? Nema nigde tragova da ulje curi napolje?