talianu
Član
Ta na ssjmu sa hidrauličnim grana izgleda baš pristojno. Masivna i jaka , deluje dosta teška. Zna li neko cenu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako u praksi funlcionišu one AGM kopirajuće grane
800 l, a nose kod nas 1200 l i isto nemaju problema. Ja cu ili menjati samo bure za 1200, ili celu prskalicu jer Breznjev vise nije kod mene.
Agromehanika i varovi...katastrofa! Vucena od 2000 l sa krilima 15m nema gde nije pukla posle samo jedne sezone. poslovnost nula, delovi preskupi.... Sve je bolje od Agromehanike kad se uzme odnos cena i kvalitet, licno iskustvo.
Za rusa nije preko 880 litara belo bure...dize prednjicu kada se svi rezervoari napune vodom+njena tezina i 15m grane...(mi dodali malo tegova dodatno na nosac)a da ne pricamo o zadnjim lezajevima poluosovina...cak sam gledao video kako je coveku pukla poluosovina na sred asfalta sa 1000 litara vode i hemijom unutra...napravilo lep ceh na traktoru i prskalici,a o bezbednosti da i ne pricamo.Ne znam koliko je teska AM od 1000 l 15m grane,jel 1000l vode je oko 800kg,mislim da tu ne bi bilo problema. Ja nosim sa 82.1 Agriju zitnu,koja je puna 1450 kg i lepo on radi sa njom. A razmisljam da stavim pomocne klipove,tu su jaca ramena i poluge da stavim od 1025 mono blok, i onda nema da mislim da li ce nesto da otkine ili ne.
Milovane
1000l vode je 1000kg
Verovatno je Kineska.
Voda je uzeta kao reper za mere, 1 kg vode je uvek 1 l bez obzira na temperaturu razlika se meri promilima i zanemarljiva je.
Tako sam čuo skoro da je t ključanja vode 99,8 C a ne 100c. Kada je Celzius pravio skalu uzeo je tačku mržnjenja vode za 0 stepeni a tačku ključanja vode za 100 stepeni.