milovan vrsac
Član
Mogli bi mi forumasi i neko jagnje ili prase da okrenemo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mogli bi mi forumasi i neko jagnje ili prase da okrenemo.
Vala kad prohodaš skroz red bi bio da častiš
Moze li mi neko reci koja je brzina imt 539 na 1400obrtaja u 2 brzohodnoj,treba mi zbog prskalice a pocetnik sam u tome
Svaka cast kolega, nisam pratio ranije koja je to prskalica ?Dva meseca rada. Sto se mene tice za bolju priznajem samo amazone. Koja je cini mi se 53800+pdv.
Trazili smo kvalitet i cenu. Da budu u kompromisu. Bertooth, cafini, kuhn, bargam, rimeco, svaka po meni imala je neku manu. Tanke su a kostaju. Cevi, nosaci dizni sve nesto visi i nije zasticeno.
Agrometal namerno nije spomenut. Jer po meni je to cirkus na tockovima (vucene su gledane)
Za 1000 ili 1500 evra manje daju samo brigu. Gde ce i kad puci. Na snimcima gde se one rasklapaju grane lupe i tresu se kao da su to deca pravila.
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Vrsac,ima hangar 200 kvm ima ozidana pecenjara,tako da je sve tu,naravno i obilazak useva.
Moze li mi neko reci koja je brzina imt 539 na 1400obrtaja u 2 brzohodnoj,treba mi zbog prskalice a pocetnik sam u tome
Agromehanika en hpSvaka cast kolega, nisam pratio ranije koja je to prskalica ?
Nada poslednja umire.
Odlicna , komsija je pazario prosle godine i povracaj ostvario. Mocno deluje.Agromehanika en hp
Dva meseca rada. Sto se mene tice za bolju priznajem samo amazone. Koja je cini mi se 53800+pdv.
Trazili smo kvalitet i cenu. Da budu u kompromisu. Bertooth, cafini, kuhn, bargam, rimeco, svaka po meni imala je neku manu. Tanke su a kostaju. Cevi, nosaci dizni sve nesto visi i nije zasticeno.
Agrometal namerno nije spomenut. Jer po meni je to cirkus na tockovima (vucene su gledane)
Za 1000 ili 1500 evra manje daju samo brigu. Gde ce i kad puci. Na snimcima gde se one rasklapaju grane lupe i tresu se kao da su to deca pravila.