Za pritisak do 8 bara,kupio na kupindu 800din komad.Može,ali moraš samo proveriti na njemu za koji je pritisak predviđen.
Gde si kupio ventil i koja je cena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za pritisak do 8 bara,kupio na kupindu 800din komad.Može,ali moraš samo proveriti na njemu za koji je pritisak predviđen.
Gde si kupio ventil i koja je cena?
Ima li ko sta da kaze za firmu Kosmos promet? Trebaju mi neki delovi za prskalicu a oni vidim imaju sve sto mi treba.
Pritisak podesavam na onoj slavini skroz desno isprobao sam ga danas nisam isao vise od 4 bara,a kada iskljucim jednu sekciju ukljucim onaj treci ventil sa slavinicom,na njemu je nastelovan pritisak za samo jednu sekciju tako da se pritisak ne povecava vec ostaje na zadatom pritisku kao kada su ukljucene obe sekcije,elektro ventili zadrzavaju pritisak bez problema ne propustaju...Bravo kolega,kako ga povezujes sa delom razvodnika gde se podesava pritisak?Da li si ga isprobao na max.pritisku sa nekoliko iskljucenih sekcija?da li elektro ventili uspevaju da zadrze pritisak dok su iskljuceni?
Нисам о томе размишљао мада то није лоша идеја,вентили су под напоном отворени.