Prskalice

Kako plemenito sa njihove strane, sve ce da nas zastite uvodjenjem jos jednog poreza na 5 godina. Jer svi zaboravimo profesionalno da koristimo skupu hemiju posle 5 godina od citanja njihovog svetog pisma.

Rekao mi lik na tehničkom da vodimo računa, ako je vučena i prelazi 3.5 tone max težine (znači puna vode), mora da postoji sistem kočenja...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Čekaj samo da krene i obavezan tehnički pregled prskalica.Više od 50% prskalica iz sela neće proći.
Kod nas u HR su to uveli prije više od 10g. Situacija je takva da nazovem firmu kad istekne atest, oni pitaju dal je prskalica ista kao zadnji put, i dođu s računom. Platim, prskalicu ni ne vide. 😂
A polaganje testova za rukovanje zaštitinim sredstvima je isto smijurija, piše se test a ispitivači kažu odgovore.😂

500000 gazdinstava, 400000 traktora i nek bude 300000 prskalica za okrugao broj milijon i dvesta. Samo puta 100dinara da se uzme ako moze.

Sirota ta EU kada moraju da stite prirodu tako sto udare jos koji harac.

Sva ta polaganja su mogla da idu preko e(b)agrara, prezentacija u 10 slika i pitanja posle, ako je vec interes da se ljudi obuce.

Kakve su ARAG TFA dizne protiv vetra dupli mlaz sifra 11003 ima ih trenutno kod Agrometal na popustu 480din komad

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Sad je stranu-dve unazad pisano o njima,isto pitanje bese,isti odgovori :D.Eto i ja da ponovim isto sto sam napisao,imam te dizne 02 i 03 ,tfa dupli mlaz,lechler imam na krajevima zbog sirine lepeze tj spajanja prohoda,i zaista nekako mi lepsi mlaz na njima malo.
450 din bese najjeftinije sto sam ih ja platio,ali itekako sam zadovoljan sa njima,dupli mlaz znaci puno,pisao sam i kad se zapuse,retko jako,ali ako se desi,zapusi se 1 od 2 mlaza,tj dizna i dalje prska,nije da bas propusti ono sve ispod nje kao kod dizni sa jednim mlazom,pa dok ti primetis da se zapusilo ...

Nisu loše ali su klasu iza lehlera,ima obe nekako mi lepši mlaz na lehleru.
Ne sumnjam da je lehler bolji ali je i skuplji na sajtu Best&co lechler IDKT 120-03 je 950din komad, a ova je 450din, ja trenutno imam obicne trojka dizne pa bi na nesto bolje i za probu bi uzeo ove

Spram obicnih dizni ,ovo je mnogo bolje tj ne bih ni poredio.Samo navikni se na to da neces vise videti maglu iza prskalice,niti je treba biti,sem ako ne koristis velike pritiske.Sve injektorske dizne imaju dosta krupnije kapljice i bogami nekad se i tesko vidi iz traktora one dalje dizne od kabine jel uopste radi ili ne.

Prskam sa fergusonom bez kabine videcu valjda da li prska ili ne sala mala, trenutno sa trojkama prskam 300l hektar vozim drugom brzohodnom pola gasa, sad bi spustio na 200l to dodje po aplikaciji oko 2.5 bara

Nazad
Vrh