A da kontaktiraš još nekoga ko ima istu prskalicu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Eto vidiš, moj kolega je dobio baš drugačiji savet: da zameni AG Tronik sa Aragovim kompom jer kao bolje radi. Problem koji on ima sa AG Tronikom je da ukoliko radi sa manjim brojem sekcija koje prskaju (npr. prska prvo uvratine), tj. ima manji protok kroz protokomer, onda kad krene redovno u redove sa kompletnim granama jako dugo mu treba da navuče na potreban veći protok, potrebno mu je do stotinak metara da natera potreban protok (automatski i pritisak). Kad ulazi u sledeći prohod nema taj problem jer je prskalica prethodno radila u potrebnom režimu. A kao Aragov komp kod takvih promena puno brže natera na potreban protok (pritisak).Dukej mislim da ne rade na istom principu AG trinic i Arag.
Ja imam Arag i nisam baš nešto prezadovoljan.
Recimo ja ovo kao Cici ne mogu da uradim. Ima neki svoj opseg rada i to je to.Ja ako pokušam da vozim on ne diže pritisak nego jesnostavno pišti da usporim.
Ako zadam litražu npr 130 l/ha i vozim 8 km mogu da idem i 6,5 i 10 kmh ali ako ubrzam na recimo 15 kmh umesto da dozvoli protok i digne pritisak on mi pokazuje da usporim i brka protok.Za tačnos je odličan koliko podesiš toliko izbaci.
Ne znam da li ja negde grešim ili je jednostavno takav koncept čak sumnjam da bi sa drugim protokomerom možda mogao tako da radim kao Cici na snimku da je jesnostavno ograničen.
To nije tacno! Uradim uvratine i cim krenem sa svih sedam sekcija u par metara odma izregulise protok koji je zadat.Eto vidiš, moj kolega je dobio baš drugačiji savet: da zameni AG Tronik sa Aragovim kompom jer kao bolje radi. Problem koji on ima sa AG Tronikom je da ukoliko radi sa manjim brojem sekcija koje prskaju (npr. prska prvo uvratine), tj. ima manji protok kroz protokomer, onda kad krene redovno u redove sa kompletnim granama jako dugo mu treba da navuče na potreban veći protok, potrebno mu je do stotinak metara da natera potreban protok (automatski i pritisak). Kad ulazi u sledeći prohod nema taj problem jer je prskalica prethodno radila u potrebnom režimu. A kao Aragov komp kod takvih promena puno brže natera na potreban protok (pritisak).
Možda ima ventile pozadi na crevima.
Meni je vec druga Agromehanika prskalica sa AG tronikom i ni na jednoj nisam imao taj problem. Reaguje maltene u trenutku, ajde mozda mu treba sekunda.Eto vidiš, moj kolega je dobio baš drugačiji savet: da zameni AG Tronik sa Aragovim kompom jer kao bolje radi. Problem koji on ima sa AG Tronikom je da ukoliko radi sa manjim brojem sekcija koje prskaju (npr. prska prvo uvratine), tj. ima manji protok kroz protokomer, onda kad krene redovno u redove sa kompletnim granama jako dugo mu treba da navuče na potreban veći protok, potrebno mu je do stotinak metara da natera potreban protok (automatski i pritisak). Kad ulazi u sledeći prohod nema taj problem jer je prskalica prethodno radila u potrebnom režimu. A kao Aragov komp kod takvih promena puno brže natera na potreban protok (pritisak).
12m grane a pumpa je Poljska.@Savic83
Koliko metara su grane i koju pumpu ima, AM ili Poljsku?