sasamatic
Član
Ja sam poslednje 2 godine radio sa id3 diznama i išao sa 180l vode po ha bilo da je zemljisno ili folijarno. Za ovu sezonu planiram da namontiram i idkt3 dizne i da idem sa 120l vode.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isto idkt ? Na koji pritisak radis?Do sad sam radio sa trojkama IDKT sa potrošnjom 50 l po jutru (87 l/ha). Od ove godine idu dvojke i potrošnja na 40 litara po jutru.
Послато са SM-A546E помоћу Тапатока
Da. Ustvari biće na triplexu i sa dva mlaza i sa jednim. Pa koja bude trebala... Pritisak će biti od 2 do 6 bara, u zavisnosti od brzine.Isto idkt ? Na koji pritisak radis?
Brate ako preklopis preklopio si i dodje mu isto bez obzira na kolicinu vode aktivna materija ce otici istoJa ne mogu ici ispod 200l/h zato sto su male parcele i ima dosta preklapanja,coskova itd. Na malu kolicinu vode gde ga preklopis tu budu przenice.
Tacno je to,ali kada ide vise vode spere se dosta sa biljke jel je u prvom prohodu vec "okupana" i onda ovo sa drugog spadne sa nje. Dok kad su male koncentracije vode posle prvog prohoda bude samo malo nakvasena pa joj drugi prohod samo doda i onda ostane sve na njoj.Nema ispiranja dela aktivne materije. To mi je neko logicko objasnjenje a mozda i gresim,ali imao sam problema na preklapanjima kad god sam pokusao da smanjujem vodu.Brate ako preklopis preklopio si i dodje mu isto bez obzira na kolicinu vode aktivna materija ce otici isto
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
i da duva vetar pa i komsijsko uradis ,sve o jednom trosku.Magla se podrazumeva, bez magle necu ni da radim