sinisa1979
Član
Skini kućište sa sekcijama, uključi kardan-pumpu i mora probiti ako je začepljenje u pitanju. Ako je nešto sj, onda neće probiti ali ćeš makar videti šta se događa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ta je baš kod najvećeg lopovaSad pogledao Njuskalo kod vas ima belih 600l za 1000e.
Tu isti prskalicu (koju NA spominje) za 1000 eura sam ja platio 10-ak (ne sjećam se više, morao bi vidit u papirima) tisuća kuna prije par godina od tog istog čovjeka tj. žene. Kupio ju na povjerenje (a znao sam o kakvim tj. o kojim trgovcima se radi) jer nisam imao vremena ić ju vidit. Prvo pitanje je bilo jel bure puknuto, a odgovor je bio da nije. Reko šaljite račun, ja plaćam i vozite ju meni (takav je dogovor bio). Svinjokolja kod mene, ona stigla. Rođak ju istovario i dovezo kući. Ja otvorio poklopac, a bure friško krpano (vidili se otisci od cipela u buretu i mjesto krpanja). Tlak oma na sto. Zovem tu ženu i objasnim stvar kaže ona nije tako. Nakon par smirenih telefonskih razgovora u par dana i mog izuzetno smirenog tona i živaca i razgovora sa njenim sinom i prijetnji sa njegove strane jedva sam uspio vratit novce i utovarit ju nazad na njihov prijevoz. Dakle sa njima ne trgovat ni pod razno!!!!A ta je baš kod najvećeg lopova
I ovdje je cijena velika za robu koja valja.
Može se naći nešto jeftinije ako je čovjek spreman uložiti kasnije.