Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma ne, pogrešno si shvatio.... U ponudi su poljska i slovenačke dve pumpe, a ja mu toplo savetujem da uzme troklipnu agm. O comet pumpama ne moram ni tipkati jer se zna da su takođe dobre ali nema ih u opciji-ponudi uz doplatu. Kapići?Zašto da ne razmišlja o drugoj,odlične su i italijanske pumpe.
Da li neko ima iskustva sa ovim prskalicama pravi ih Metal Padina, pumpa je poljska 100l/min, poljski razvodnik, podela grana na 3 dela, grane od 10m, cena sa jednim rezervoarom je 550e a sa dva kao na slici je 570e
https://www.kupujemprodajem.com/Pol...alica-440L-8m-100-lit-Euro-77374002-oglas.htm
Imam ja slicnu samo je plasticno bure malo drugacije.Sa AGM pumpom.Mislim da je pumpa 30bar 105 protok.Uzeta je u limesu KS inace je krokus prodaja.
Radi lepo prskalica jedino su zamenjene 2-3 membrane deformisale se.
Ako ti treba neki info ili slika reci.
imaju sve,od malih rezervara do velikih za vucene prskalice...0638868741 bosko.... ja sam kupio od 1000litara 375e plus pdvDa li imaju i burad tj glavne rezervare?Daj link ili kontakt od prodavca.
Da li je pumpa od 65l dovoljna za grane od 10 metara?
Послато са SM-J320F уз помоћ Тапатока
Poenta tih posuda za ispiranje hemije je da ne dodjes,tj da sto manje se dolazi u kontakt sa hemijom,stoga 99% posuda koje sam gledao padaju u vodu ,jer kod njih ti otvaras poklopac i gledas unutra dok sipas hemiju ,i udises isparenja,to je sve dno dna.Jedina ,bar za sad,posuda za ispiranje hemije koju sam video da vredi ,tj gde se sve radi sa spolja jeste od Agrometal-a Sombor ,sad nzm jel oni prodaju posebno posude ili idu samo uz njixove prskalice,ali su extra.Ako neko zna njixovu cenu nek napise,ili bar koliko su doplate za te posude kad se uzima prskalica ?.ej drugari jel neko ugadjivao na prskalicu miks posudu?ima u novom selu samo posuda 35e plus ventili i creva...
sve mi je jasno sta si napisao,zato sam i pitao da li je neko radio to...videcu da li cu kupitiPoenta tih posuda za ispiranje hemije je da ne dodjes,tj da sto manje se dolazi u kontakt sa hemijom,stoga 99% posuda koje sam gledao padaju u vodu ,jer kod njih ti otvaras poklopac i gledas unutra dok sipas hemiju ,i udises isparenja,to je sve dno dna.Jedina ,bar za sad,posuda za ispiranje hemije koju sam video da vredi ,tj gde se sve radi sa spolja jeste od Agrometal-a Sombor ,sad nzm jel oni prodaju posebno posude ili idu samo uz njixove prskalice,ali su extra.Ako neko zna njixovu cenu nek napise,ili bar koliko su doplate za te posude kad se uzima prskalica ?.
Npr Arag Niagara posuda za ispiranje hemije 700+ eura kosta komplet ,a ne vredi ni eura jednog ,jer isto se otvara posuda i ti sipas hemiju kao kad bi sipao gore u bure direktno...
A i sklopiti samu posudu u vidu uradi sam varijante je tesko,tu ima mnogo elemenata nego samo posuda,creva i par ventila.Npr koliko znam svi imaju onu kao venturijevu cev dole da bi mogla pumpa uvlaciti hemiju,pa jos tih posebnih mlaznica koje se vrte unutra,pa mlaznica za samo ispiranje ambalaze,ventil za fino podesavanje protoka ...tesko bi to bilo da se sklopi iz delova,najbolje kupiti komplet posudu i gotovo.
ludilo...sve je dodatna opremakardan 260e,led rasveta 300e...dal je ovo realno...naduvane cene,kao daje od zlataVUČENA TRAKTORSKA PRSKALICA AgM VP2000 15HN
Standardna oprema:
- Ekološki rezervoar 2000 lit +200lit za pranje prskalice + 15lit za pranje ruku
- Pumpa Comet kapaciteta 150 l/min sa radnim pritiskom do 20 bar-a
- Uski točkovi sa gumama 9.5×24“ sa mog. raširivanja traga 1350mm-1500mm-2000mm
- Prohromski mešači u rezervoaru
- Uređaj za pranje glavnog rezervoara prskalice
- Okretna Y ruda za praćenje traga traktora
- Regulator konstantnog pritiska sa filterom samoispiranja, glicerinskim manometrom i podelom ventila na 5 sekcija + 2(mešanje i ispiranje)
- Protiv kapajući mono nosači dizne sa diznama 11004V.P.
- Usisni filter sa mogućnošću samosnabdevanja
- Hidraulični cilindar za podizanje i spuštanje krila.
- Opružni odbojnik krila – 2 komada
- Krilo prskalice: 15m hidraulično kopirno krilo, oznaka 15HN
Cena osnovnog modela: 7,230.00 €
Dodatna oprema:
- Kardan prskalice sa duplim zglobom 260.00 €
- Injektor za ubrizgavanje sredstva u prskalicu sa mogućnošću ispiranja ambalaže 450.00 €
- Usisno crevo samosnabdevanja 10m dužine, promera 38mm sa plutajućom usisnom korpom i priključkom za filter 100.00 €
- Točkovi 9,5×32“ 600,00 €
- Centralno daljinsko elektroisključivanje iz kabine traktora (samo glavni ventil) 360.00 €
- Regulator konstantnog pritiska sa manuelnim sekcijama , elektro podešavanjem pritiska i glavnog ventila 550,00 €
- Regulator konstantnog pritiska sa filterom samoispiranja, daljinskim isključivanjem, pojedinačnim isključivanjem 5 sekcija, povećanjem ili smanjivanjem (+,-) i manometrom u kabini tr. 850.00 €
- Automatska regulacija količine prskanja srazmerna brzini kretanja i zadanoj količini, senzor brzine, senzor protoka, monitor za komandu iz kabine i kablovi za povezivanje sa motorizovanim regulatorom za isključivanje i regulaciju. MULLER ELEKTRONIK GERMANY 2.330.00 €
- Automatska regulacija količine prskanja sa elektro upravljanjem glavnog ventila, regulatora pritiska i električnim upravljanjem sekcijama, sa senzorima protoka i brzine, sa monitorom za upravljanje ARAG BRAVO 180s ITALY 1.800,00 €
- Automatska regulacija količine prskanja sa elektro upravljanjem glavnog ventila, regulatora pritiska i mehaničkim upravljanjem sekcijama, sa senzorima protoka i brzine, sa monitorom za upravljanje ARAG BRAVO 180s ITALY 1.500,00 €
- GPS navigacija Trimble osnovni model 1.150.00 €
- Svetlosna signalizacija sa kabelom i konektorom za traktor ukupne dužine 4m 140.00 €
- LED rasveta na krilima 300,00 €
- Triplex nosač dizni sa mogućnosti pojedinačnog zatvaranja dizni sa montiranim plastičnim diznama 11004V.P., 11002V.P. i EZK 11003V.P(protiv vetra) 450.00 €
- Hidrantski priključak za direktno punjenje vode sa nepovratnim ventilom 120,00 €
- INOX cevi za nosače dizni 230.00 €
- Penasti obeleživač sa flourscentnom penom za noćno prskanje i obeležavanje redova 470.00 €
uvek imas izbor,ti kupi moravu ili neku slicnu i one rade posaoludilo...sve je dodatna opremakardan 260e,led rasveta 300e...dal je ovo realno...naduvane cene,kao daje od zlata