paorpaor
Član
Ahromehanika se ne stidi ni jedne skuplje prskalice. Ove zadlje su im doterane i estetski.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa što je onda kupi? Msm spram površine koju radiš....Meni se te domace nista nesvidjaju. To se sve uvija i tanko je. Pitanje je samo koju povrsinu ce prskati.
Kupljena pred sezonu prosle godine. I broji vec preko 2000 ha
Druže zato i mi gledamo Agrometal jer nam je ona cenovno dostupna. A to da li se uvija ili ne.... jbg kolko para.....A cena jedne skromne UX 3200 je 53000+pdv.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Imali smo mi Attila nosenu njihovu...imala je malo tezi sistem za dizanje grana u vis,par lako resivih problemcica-ali sve u svemu ok prskalica...Jel ima neko od forumaša Agrometalovu prskalicu koju proizvode u Somboru. Kakav je kvalitet i kako su vlasnici zadovoljni. Imaju comet pumpu i Italijanski razvodnik a elektronika im je Muller Nemački, dizne i triplex nosači su ARAG.
Pozdrav ! Ima GPS G7 PLUS FARMNAVIGATOR ? GPS Signal besplatno ? Kako sluzi ?Amazonka je sigurno sledeca na redu. Kvalitet prskanja je isti svuda. Nista revolucionarno nema jedna u odnosu na drugu. Samo je rec o brzini koja se moze postici. Automacki mod o mirnoci grana. Kvalitetu istih. Da neklepecu i nepucaju. A to je kod Agromehanike na vrlo vrlo zadovoljavajucem nivou. Sve smo ih pregledali kad smo kupovali. I za ovu cenu nema nista slicno. Pricam iskljucivo za EN HP model
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Uvija se da ne kazem sta,ko divlja izlomio bi i nakovanj,prednost recimo Agrometalove nosene prsk je to sto je laksa od Agromehanike,mi smo je nosili sa 542Druže zato i mi gledamo Agrometal jer nam je ona cenovno dostupna. A to da li se uvija ili ne.... jbg kolko para.....
Da Ag tronic 14 u staandardnoj opremiAG- TRONIK ima ?