Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Daj bre Gorane preteraj koju ovamo.
660 najmanjaJel imaju od 440l sa kopir granama?
A sta radite sa razmakom dizni na prskalici kada prskate kukuruz koji je sejan na 70 cm i soju koja je sejana na 50 cm?Cuo sam da ove moderne prskalice pomeraju i dizne u zavisnosti od medjurednog razmaka useva pa da pitam da li neko to radi,mozda..?
Razvozimo posle sajma kad uplatis
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Pocelo popunjavanje sajma
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
dobro si zapazioDobra stvar ovaj kran na tegljaču Ne vidja se to često, ili nisam dobro zapazio...
Izvinjavam se za off...
Gde si uzeo ove jacto dizne?
Sa njihove prskalice,skinute jer se nekoriste cetvorke.koriscene su par dana(oprskale mozda 700 hektara i od tada stojale)Gde si uzeo ove jacto dizne?
Koja je cena njihov buradi za prskalicu?Ja imam malu prskalicu, 440l i 8m grane. Prskam sa Rakovicom 65. Već par godina sve prskam od kuće (nemam koga da mi vuče vodu), pa sam imao nameru da povećam učinak u prskanju da bih se manje šetao. Pošto sam već smanjio potrošnju na 180 l/ha, ostalo je samo da se koristi veća prskalica.
Kako nemam para da kupim drugu (veću i bolju) prskalicu, niti sam siguran da bi moja Rakovica (imam samo onaj prvi osnovni teg napred) nosila neku "opremljeniju" prskalicu, mislio sam da samo zamenim bure na mojoj prskalici nekim buretom od 660l. Po prospektima mi se svidelo bure tip ECO firme Roto iz Alibunara (pogotovo jer po širini pasuje mom ramu), i danas sam ga uživo video na sajmu. Doduše bila je samo 450l varijanta ali bi trebalo da je to sve isto. Nekako mi se čini malo mizerno to bure, odnosno kao da ima tanke zidove. Ako ga malo jače pritisnem rukom ono se uvija (ulubljuje). Na mojoj prskalici to ne mogu da uradim i imam utisak da su kod mene mnogo jača/tvrđa plastika od koje je izliveno bure.
Još više bi mi godilo neko polovno (jeftinije) bure (možda i sa pripadajućim ramom), ali nisam video da se išta tako nudi na oglasima osim onog širokog RAU bureta 660l koje mi se baš i ne sviđa (nisko i široko, ja bih više voleo uže i višlje). Pa ako slučajno neko čuje za tako nešto nek javi pa da vidim da kako bi se to uklopio ...