Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zar ne bi trebalo da su nosači isti? Treba da pasuju dizne različitih proizvođača. Nego, za šta ti treba? Nećeš da preklapas?Da li je neko uzima ove blokatore dizni (sto je dukej stavio link) za agromehanikinu prskalicu? Kontaktirao sam firmu i nisu sigurni da li ce raditi na agromehanikinim nosacima dizni.
Probao sam i nije to u pitanju.[/QUOTE
Probaj da prskas, a da ne napunis rezervoar za ispiranje.
Zar ne bi trebalo da su nosači isti? Treba da pasuju dizne različitih proizvođača. Nego, za šta ti treba? Nećeš da preklapas?
ja ako ih hvalim ispascu pristrasan,pitaj @draganakovacevica,u komšiluku steJel ima neko od forumaša Agrometalovu prskalicu koju proizvode u Somboru. Kakav je kvalitet i kako su vlasnici zadovoljni. Imaju comet pumpu i Italijanski razvodnik a elektronika im je Muller Nemački, dizne i triplex nosači su ARAG.
kako si na prskalici izveo crevoNema vise okretanja da bi se pratio pritisak
Послато са SM-J700H уз помоћ Тапатока
Imam i ja 660 nosenu,2 god je kod nas,prezadovoljni smoJel ima neko od forumaša Agrometalovu prskalicu koju proizvode u Somboru. Kakav je kvalitet i kako su vlasnici zadovoljni. Imaju comet pumpu i Italijanski razvodnik a elektronika im je Muller Nemački, dizne i triplex nosači su ARAG.