nikola ilic
Član
Al treba ospartati a ne oguliti samo,da rice traktor i namestiti da zemlja ostane izmedju redova a ne odgurati zemlju pod kuruze ili zagrnuti,sklonis svu sitnu zemlju i posle popuca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel su to ove što prskaju na stranu?
Zar ti nemas Lechler IDK 110 04? Lechler i njih preporucuje za upotrebu UAN na pritiscima izmedju 1.5-2.5 bar (licno bi probao sa manjim pritiskom), mislim da bi dobio slican efekat diznama za tecno djubrenje. Mislio sam da probam na jednoj parceli na taj nacin. Jesi nabavio UAN?Da,za UAN
Lechler FD je 1000din,a toliko je i FL
Koju kolicinu UAN planiras da primenjujes i kad mislis da radis tretman? Kakva nam je zima moguce da ce temperatura vazduha biti preko 10stepeni.Sa njima nemogu dobiti količinu,a kad već moram kupiti,kupim to što mi treba
U prvoj prihrani ide nerazblažen
Kolika je cenaUAN-a ove godine?
U krugu azotare
Mislim da ce previse bocno setati u radu. A zasto bas 17 metara? Svi ostali i svecki poznati proizvodjaci prave 15 i 18 metara.Postovanje, interesuje me po vama koji je najbolji sistem kopiranja terena (mehanicki)?
Posto radim na razvoju prskalice, pa me interesuju vasa misljenja. Postavicu ovde slike i videa kako projekat bude odmicao.
Ovo je moje resenje kopiranja terena pa bih vas molio da mi odgovorite sta mislite i da mi date predloge.
https://drive.google.com/open?id=1FUicZR_6C87M6IdC7LGdkbde8GzWvTRg
Krila su raspona 17m, otvaranje hidraulicko sa elektronskom kontrolom iz kabine.
Princip je centralna ruka sa 2 amortizera koji vrse stabilizaciju krila. Poseban hidraulicki klip sluzi za zakljucavanje krila prilikm otvaranja i zatvaranja jer se otvaraju posebno pa da ne padne jedna strana dok se druga otvara. Podizanje cele piramide je hidraulicki takodje.