Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja ne mogu da shvatim kako je ovo drugacije u odnosu na bilo koji drugi tip kopiranja terena ,misim na ideju clana @Bjelotomic.Hocu reci krajevi krila svejdno idu gore dole,u zavisnosti od terena naravno,malo drugaciji princip ''vesanja'' krila,nista drugo ,ili gresim ?.
Mislim da će ti biti problem donji zglob na centralnoj sponi. Mesto rotacije mora biti dosta iznad centra mase celog sklopa. U suprotnom će se sistem sporo vraćati u ravnotežni položaj. Pronadji leaflet za Amazone UF sprayer. Ima jedna lepa slika gde se vidi mesto rotacije celog sistema.
Jeste@bjelotomic
Da li ti je sad ova donja tačka rotacije iznad centra mase grana?
Jel imaš neku sliku komplet grana?Jeste
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Gde mogu da se nadju povoljno gotova krila od 10m za Rau prskalice, 440l je u pitanju...? Razmisljam se da li da produzujem moja od 8m, navarujem nastavak, budzim, ili uzmem gotovu konstrukciju
Pa razlika je u bas tom kacenju krila jer u ovom po mom misljenju ima vise slobode u odnosu na klasican trapez koje vecina koristi. Od korisnika tih sistema sam dobio povratne informacije i po njihovim recima ovaj sistem im je mnogo lepse kopirao teren i krila su vodoravnije sto je i poenta.
Ovde sam se i registrovao da bih dobio od vas sugestije jer mi je bitno kako se krila trebaju ponasati konkretno na njivi.
- - - - - - - - - -
Kao sto rekoh to sam i hteo izmeniti i ovako bi trebala biti izmena. Inace ova prskalica je vec gotova i sad pravim izmene na vec postojecoj konstrukciji i nemam bas mnogo izbora po pitanju dimenzija. Kapacitet je 1000 litara, 34 triplex dizne Aragove sa Bertonini sistemom upravljanja diznama i pritiskom.
https://drive.google.com/open?id=1_DsY1tAPk5AB0BKLctcm_Xn_2FS7Po29
Da, zato su granicnici tu i dodati su amortizeri da uspore to klacenje da ne udara i ne cima krila. U jednoj jer bolje kopira teren, sa traoez varijantom dobijamo naginjanjePretpostavljam da je ova animacija radjena programski, ajde pokusaj da radis obrnuto, neka se ram pokrece levo desno i gore dole i tada vidi kako ce se ponasati rampa tj. krila. mislim da ce se previse klatiti i udarati u granicnike.
Rampa ti visi samo na jednom klatnu.