Gost 16052020
Član
To je jedna od vecitih nedoumica kao i do kog lista ide koji herbicid, takodje i velika potrosnja belarusa a mala torpeda, kad je vreme za koji tretman u zitu... I jos gomila stvari.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemoj zmurecki uci ces u komsikuOdbrojavanje,razbrojavanje,prebrojavanje,izbrojavanje...ja zažmurim,pa gde uđe
Zaboravio si na koliko se bara duva pumpaTo je jedna od vecitih nedoumica kao i do kog lista ide koji herbicid, takodje i velika potrosnja belarusa a mala torpeda, kad je vreme za koji tretman u zitu... I jos gomila stvari.
Ja kontam da je 150 evra,realno...vec su me dvojica zvali da pitaju za njuJa sam uz moju staru Moravinu prskalicu dao još 100 evra da odnesu samo iz dvorišta...
Haha,ne ide moj Srecko nigdeJel ide i pulin
Ma mi smo tog pulina nasli na autoputu dok je bio stene,i bilo nas je zao da ga ostavimo pa ga pokupili...i eto imao je srece pa je tako i dobio ime "Srecko".Pulin je zakon,tako je sasav i onaj moj....Ja sam takvu prskalicu pre par godina prodao za 200e.