milovan vrsac
Član
1/3 od radnog pritiska dizni. Ja sam naduvao na 1.2 a sve radim na 3.5 bara,i kad koristim 2 ili 4 za vetar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni se tako ne svidja,ostaje neoprskan deo izmedju redova na 70cm.Mi teramo 17 redova na 70cm i 24 reda na 50 cm sa prskalicom od 12m.Ako cemo tacno njoj je grana 11,5m a sirina oprskanog sklopa je 12m.Udjite u red,izadjite iz traktora obidjite prskalicu i proverite gde vam stoje i dokle bacaju zadnje dizne.No,to je samo moje misljenje, sto bi rekao jedan kolega sa foruma.Sa granama od 12m oprskam 18redi na 70cm, a 25redi na 50cm . Tri izmedju i po 11redi sa obe strane.
na 12m najbolje ulaziti u 15-ti red tockom i to je taman 17 redi kako spajki kaze da nebi bilo preskakanja,inace merio sam zahvat prskanja i bude pokriveno preko 12,5metara,negde oko12,7
Da u trinaesti se uklapa tj trinaesti je sastav u prohodu 15 brazdi oprskano na 70cm.izmedju dva prohoda traktora 13 redi....
Ako se pazi na sastavne redove nema problema .17x0,70 je 11,9m a 18x0,70 je 12,6m i ako se prska sa neke normalne visine , ne ostaje nista neoprskano. Merio sam,kartone stavljao da vidim dokle prska,a ovu prskalicu imam vec 12 godina. ajd zdravona 12m najbolje ulaziti u 15-ti red tockom i to je taman 17 redi kako spajki kaze da nebi bilo preskakanja,inace merio sam zahvat prskanja i bude pokriveno preko 12,5metara,negde oko12,7