Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Agromehaniku ili Lesko.planiram da uzmem prskalicu od 600-660 litara novu koju preporucujete?Za nekih 40h zemlje mi je potrebno.
Agro metal Somborplaniram da uzmem prskalicu od 600-660 litara novu koju preporucujete?Za nekih 40h zemlje mi je potrebno.
Imam ja rau od 12m . ugradio sam elektro ventil za paljenje gasenje. Ali neskuplja se ovako. Rau Spridomat D2 se skuplja tako.Ljudi jel ima neko vicon prskalicu 1100 litara sa 12 metara granama pakuju se ovako elektronski se ukljucuju krila i pritisak se povecava elektronski http://www.terre-net-occasions.fr/pulverisateur-porte/vicon-expert-1000-l-21-m/a559103?
Ma samo je baba terala. Uglavnom nedeljom na pijac. A kad je kisni dan isla je peske.Stojala pod supom baba i deda je terali
Moja prskalica je 98god i platio sam je 1000e pre 5godina polovnu. Ulozio sam jos 300e u nju. Kompletan elektroventil za 5sekcija mislim da je negde do 1000e sa kontrolama pritiska i paljenja gasenja sekcija iz kabime.Kod mene je pumpa od 105l/minKoliko po tebi vredi takva prskalica?