Prskalice

@radoslav78z
Da kod Corica sam uzeo, poznajemo se vec dosta dugo godina pa sve od njih uzimamo!

@jugi
Hvala puno, i ja se nadam da ce sluziti dugo :ppozdrav:

@banePA
Koliko je bure, kolike grane? Ako nije tajna, kolika je cena? U svakom slučaju čestitke na ponovi.

Nije tajna taman posla, 3620 eur, bure je 800L grane 15 metar, pumpa 150 Litara, triplex nosaci dizna. Prazna, sa ovim granam, je teska 408kg (po katalogu)! Hvala na cestitkama!
Za nekoliko dana odmah krece u posao sa zastitom psenice! :osmeh:

Preporucio bih i po koji teg + uz postojecu garnituru tegova-i laganu nogu na kvacilu i gasu do njive...u tu prskalicu stane i celih 1000 litara.

Nije, bas sam danas gledao, moze da stane jos malo vise u to glavno bure!

Evo obelezio sam strelicom gde je podeok 800, ono iznad je ''visak''!
untitled.png

U tu prskalicu zajdno sa onim rezervoarem za ispiranje stanje 1000 l. Breznjev to nosi bez problema od kuce do njive, ali naravno da treba biti malo oprezan pri toj operaciji i ne ponasati se kao da nije nista zakaceno. Ja ima samo one obicne tegove od 210 kg i nisam primetio da se propinje pri normalnom pustanju kvacila. Nenormalno nisam probao :osmeh:

svi glavni rezervoari imaju +10% zapremine zbog penušanja i raznih promena pri sipanju preparata,i transporta... tako da u taj od 800l stvarno stane 880l + posuda za ispiranje ...

Startuj i provjeri za šta služe.Da li ima finu regulaciju na razvodniku više ventila za otvaranje radni sekcija.Ako ima možda je povratni vod da bi pritsak bio isti kao i kad su sve uključene a ne veći.

Nazad
Vrh