Prskalice

Onda moze biti za ispiranje prskalice kad zavrsis sa radom. To jest samo delimicno ispiranje, a potpuno je kad odvrnes i onaj tockic na finom situ ispod manometra.

Kod mene nema te dve slavine.
11082357_10204667382988923_2894883845080842342_o.jpg

Da možda nije ako naknadno ugradiš posudu za ispiranje ambalaže pa odmah došla instalacija da samo posle zakaciš posudu

Za čega služi ovaj veltil na agromehanikinoj pumpi od prskalice?

zsv1xg.jpg

Poslednja izmena:
Bože svašta Gorane, što bi zezao? Kad nešto neznam, ja pitam, a pošto nikad nisam prskao, nemam pojma čemu ovo služi na pumpi. U našem preduzeću još uvek tata prska, a one kaže da se tu duva pritisak, tj nije siguran dal 1 ili 3 bara?

Evo jos jedno pitanje, par njih je bilo kod mene da vidi prskalicu pa se povela polemika oko centralnog ventila, da li on sluzi samo za otvaranje/zatvaranje dovoda ili moze i preko njega da se regulise koliko prskalica izbacuje vode po hektaru?
img0193.jpg

slbao se čita ova tema a pitanja su uglavnom ista,sve pise unazad samo treba malo prelistati
@shale posle ovoliko stranica mislio sam da se šališ sa tim pitanjem

Ja kad kupim novi priključak uzmem knjigu i napolje pa uči i pipkaj ali opet zna biti nedoumica.Posebno sad kad imamo 28jezika na području ex juge pa svako izmišlja svoje riječi.

Nazad
Vrh