Prskalice

Znam ljude koji godinama rade sa prskalicama male privrede,na tim prskalicama su agromehanikine pumpe ostalo je Š kvalitet al jbg odrade posao ti ljudi rade do 20jutara.Nema smisla da dajes neke pare za neku jako kvalitetnu prskalicu(ako toga kodnas uopste ima)Mada ti je solucija polovna mislim da nas jedan clan prodaje jednu od 440l pogledaj u u temi oglasi.

Kupio sam nove dizne za prskalicu 110-03 plastične. Koliko dugo mogu da traju? Prodavac mi je rekao da te plastične mogu da oprskaju 1500-1600 Ha...?

@cedo- Mi smo uzeli prosle nedelje novu prskalicu. Agromehanikina pumpa 65l, 8m grane, 440l bure, 4 sekcije na granama koje se mogu zatvoriti, prskalica izgleda skroz uredno, ram nedeluje slab, pumpa izgleda masivnije naspram ostalih sto smo gledali u ponudi. I nama je to prva prskalica, ucimo se jos, ali mi deluje da ce posluziti. Ima 3 godine garancije na pumpu i godinu dana garancije za ram i bure.

Posto sam bio u potraznji cele prosle nedelje, mogu ti reci da vecina prskalica sa oglasa dolazi bez racuna, tako da i ako bude nesto od subvencija nece se moci ostvariti. Mi smo je platili 570e. Ako te interesuje gde, mogu ti napisati u PP posto neznam da li je dozvoljeno ovde napisati, kupljena je u Somboru (vidim da si iz Crvenke, nije ti daleko).

Ma i ja sam nesto blize varijanti za ove jeftinije ali ne zato sto su bolje nego iz jednog drugog razloga. P
ogledacu i polvne.Hvala u svakom slucaju.

Ne. Nego bi toliko trebalo da oprskaju sve. Tako sam ga ja razumeo...

Nego gde si ti na forumu, nešto si ofalio ovde...??

@LTZ nema ona 4 krila sekcije,nego 2(slavine se ne racunaju). Nije to problem,nego cisto da znate sta imate.
Cedo posto si iz okoline NSa pozovi Ratka iz NSa on pravi uslovno receno dobre od 440l 10m krila 3 sekcije krila,mesac hemije i na crevima rama ne stedi,daje garanciju na celu 3 godine i uvazava(imao neke sitnice i sve je reseno u roku od odmah). 0621258267
Dobre su i te Vojkine,jedino bih bezao od Bate. Ni Morava nije losa za cenu po kojoj ide.

LZT posaljimi na PP.Ne moze da skodi da ih obidjem.svakako cu ovih dana u Sombor a znam da tamo ima i agrometal a i jos jedan proizvodjac pa cu nesto videti.

Pa pošto sam uzeo 24 kom. zna da su mi krila 12m. A za ovo ostalo, kako sam je naštelovao mislim da neće prelaziti 100 litara po jutru. Pritisak mi je nešto manji od 3 bara (negde oko 2,7-2,8 ), sa tim pritiskom sam sa 660 litara oprskao nekih 8,6 jutara, mada mislim da ću malo pojačati pritisak...

North upravu si, dva krila ali mogucnost zatvaranja u 4 dela, da tako kazem. Ima dodate dve slavine.
Cedo Agrometal nepravi ispod 660l i cifre su preko 2000e, stize pp.

Pumpe nisu loše kod tih prskalica iz male privrede, imam vojkinu rau pumpa ali je konstrukcijski jako loša.

Cedo posto si iz okoline NSa pozovi Ratka iz NSa on pravi uslovno receno dobre od 440l 10m krila 3 sekcije krila,mesac hemije i na crevima rama ne stedi,daje garanciju na celu 3 godine i uvazava(imao neke sitnice i sve je reseno u roku od odmah). 0621258267

I ja mogu da preporučim Ratkove prskalice, jako pošten i korektan čovek. Ja imam njegovu prskalicu - sad će biti 13-ta sezona, do sad bez ikakvih problema. Ram je najbolji od svih malih privreda, a i sa ostalim delovima nije bilo nikakvih problema (doduše, u to vreme kad sam ja kupovao prskalicu stavljao je originalne Agromehanikine delove (pumpa, regulator, injektor), a nosači dizna su bili Comet).

@cedo- Mi smo uzeli prosle nedelje novu prskalicu. Agromehanikina pumpa 65l, 8m grane, 440l bure, 4 sekcije na granama koje se mogu zatvoriti, prskalica izgleda skroz uredno, ram nedeluje slab, pumpa izgleda masivnije naspram ostalih sto smo gledali u ponudi. I nama je to prva prskalica, ucimo se jos, ali mi deluje da ce posluziti. Ima 3 godine garancije na pumpu i godinu dana garancije za ram i bure.

Posto sam bio u potraznji cele prosle nedelje, mogu ti reci da vecina prskalica sa oglasa dolazi bez racuna, tako da i ako bude nesto od subvencija nece se moci ostvariti. Mi smo je platili 570e. Ako te interesuje gde, mogu ti napisati u PP posto neznam da li je dozvoljeno ovde napisati, kupljena je u Somboru (vidim da si iz Crvenke, nije ti daleko).
u ponoru? :ppozdrav:

Pogodio si, jedino oni rade ovakve kombinacije. Total je skuplji, a agro metal neradi sa malim prskalicama.

Da se pohvalim kupovinom. Juce sam kupio od naseg clana idklecin prskalicu Agromehanika 440L, grane 10m sa pumpom BM 105/20.
Hvala Davoru koji nas je lepo ugostio i docekao, i sto je lepo pazio ovu prskalicu :osmeh: :ppozdrav:

Prskalica je u odlicnom stanju, bez ikakvih zamerki. Redovno odrzavana, menjano ulje, cuvana od mraza itd. Isplatilo se 600km puta od Kragujevca do Bac-a i nazad. Ceo dan bukvalno provedosmo u putu.

Nemam nove slike jer sam stigao sinoc kasno, al evo ove koje su bile na oglasu.

free photo upload

Nazad
Vrh