Dali postoji izmedju ovog injektora i buradi neki ventil, slavina da se stavi, zapusilo mi se sito i nikako da ga ocistim? Naravno kad je bure bilo pun otrova....[/QUOTE]
Pa tu rucicu samo povuci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dali postoji izmedju ovog injektora i buradi neki ventil, slavina da se stavi, zapusilo mi se sito i nikako da ga ocistim? Naravno kad je bure bilo pun otrova....[/QUOTE]
Pa tu rucicu samo povuci.
Kad je ručica u položaju kao na slici onda iz bureta ne bi smelo da curi...jedino ako je gumica dotrajala...
Dali postoji izmedju ovog injektora i buradi neki ventil, slavina da se stavi, zapusilo mi se sito i nikako da ga ocistim? Naravno kad je bure bilo pun otrova....
Ovaj ventil treba da ima tri položaja:Ovo sto je mindjusar napisao se stavno stanje nazalost, jer ako je bure pun nema gde da se zatvori da bi se moglo filter ocistiti...nazalost.Sutra cu da slikam te kurtone sto mi je skroz zacepio filtera!
Sutra ujutro punim bure sa cesme i sve cu da isprobam! Hvala svima za savete!!!!
p.s. Idem da spavam, najeo sam se otrova, popio vec litar mleka....
Mleko je loše uzimati kada se radi sa otrovima bolje je kisela voda