nikola ilic
Član
Pa belo je lepse i kao Euro standard,a istog kvaliteta,ma kenja klasicna otimacina para,do jEvrope ima jos ohooho....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam juče bio u Bačkom Jarku u Agrotrade-u da kupim neke delove za prskalicu, i pitam pošto je 600 l kopir grane, tripleks dizne, belo bure , cena 330 evra. Ono što sam primetio je da je bure mnogo više od 600 litara, tj da sigurno može stati preko 700 litara vode.
Zamislite oglas. Prodajem prskalicu, belo bure... Hahaha odma cena ide gore. Ipak belo bure je u pitanju.
Prodata jos prosle sezone,nisam bio zadovoljan bas sa njenom pumpom i naleteo dobar kupac otisla za iste novce koje je placena.Pa gde ti je skotarek?
@danger
Dobar pazar. Da li moze 539 da radi sa njom kad je puna?
Uzeo si ju od Mrve? Ili ti po imenu Davora Vajagica? Znam da ima 3 rezervoara....
Evo kako kopir radi na mojoj home made verziji kopira.
3.crni zec,1500obrt. motora,po navigaciji 10km/h.
3bara pritisak,109lit vode po kj.
@danger Samo da pitam kad njemu nije pricvrljilo?
Nadam se da si jeftino pazario, jer takve prodaje se retko nalaze. A njemu uvek fali para.