nikola indjija
Član
samo agromehanika ja je imam 660l 12m krila kopirajuca, pumpa 105l ove godine je prosirujem na 15m
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bećarina pusta je napisao(la):@MONTOYA: Mislim Da kompresor na traktoru nema nikakve veze sa pravljenjem pjene za markiranje.
Kod Agromehanikinih prskalica kao dodatnu opremu isporucuju markir koji se sastoji iz rezervoarcica, komande u kabini i dve dizne [ levo-desno, koje strckaju penu svakih 5-20 sec. u zavisnosti od podesavanja ] kojima se komanduje iz kabine [ volj' ti levo ili desno]. Sistem je POVEZAN sa kompresorom [ vazduhom koji pravi kompresor ] i steluje se od 1-5 bara. Informacija je iz upustva za upotrebu Agromehanikine prskalice.
nama trenutno bas ovo treba... ali nema veze, ja i clan ZRENJENINAC smo pred kupovinom prskalice, a predpostavljam da si to procitao, pa nam za sad razjasni sumnje, da li je istina da je bilo problema sa pucanjem konstrukcije i krila na vasim prkalicama, da li mozda imas koju sliku, sem onih sa oficijanog sajta, voleli bi da vidimo po koju, je to za sad nam predstavlja najvecu nedoumicu...slafko je napisao(la):Nije mi namjera niti želim uspoređivati kvalitete naših prskalica i konkurencije. Tako da se neću upuštati u takve rasprave, nego ću isključivo pričati o općenitim zahtjevima oko procesa prskanja i kako te zahtjeve ispunjavaju naše prskalice.
mucobieno je napisao(la):dobrodosao, vidim svidja ti se nas forum, da te uputim, kao novog clana da se predstavis, ima par tema za to, to je vise manje formalnost, ali svi smo ju prosli...
Problema sa pucanjem krila smo imali pred 2-3 godine, nakon što su nas ljudi počeli tražiti veće zahvate krila (15 m). Mi smo firma od 30 ljudi (toliko naši eu konkurenti imaju ljudi samo za istraživanja i razvoj) i nije bilo dovoljno vremena za testiranja. Nakon toga smo napravili poboljšanja i od tada problema sa 12 i 15 metara krilima nema. Svi modeli od 600 litara pa do 1200 l (nošeni modeli) imaju nivelirajuće grane (koje prate teren) i jedan od sustava amortizacije udaraca (ili na oprugu ili pomoću hidrauličnog cilindra) što uvelike smanjuje mogućnost preoterećenja i pucanja kod naglih trzaja i udaraca koji se događaju na teškim terenima.mucobieno je napisao(la):pa nam za sad razjasni sumnje, da li je istina da je bilo problema sa pucanjem konstrukcije i krila na vasim prkalicama, da li mozda imas koju sliku, sem onih sa oficijanog sajta, voleli bi da vidimo po koju, je to za sad nam predstavlja najvecu nedoumicu...