Peet
Član
Mogu skroz da ukinu subvencije, cak i cene poljoprivrednih proizvoda da prepolove, proteste sa pozitivnim rezultatima po poljoprivrednike u blisku buducnost nece biti!
Umesto da se borimo ljude da imamo u skupstini da bar nesto zavisi i od nas i kolko tolko da krojimo sebi i deci neki bolji polozaj, mi sami sebe davimo!
Mislim da pre 40-50 godina nasi preci koji su bili sa jedva osnovnom skolom bili su mudriji od nas! Takvi smo da veliki nece se nikad zadovoljiti i u stanju su da gaze sve pred sobom radi ostvarivanja njihovih ciljeva a manji od zavidnosti i nemoci da stignu velike ne vide i ne vode vise racuna ni o svojim interesima!
Umesto da se borimo ljude da imamo u skupstini da bar nesto zavisi i od nas i kolko tolko da krojimo sebi i deci neki bolji polozaj, mi sami sebe davimo!
Mislim da pre 40-50 godina nasi preci koji su bili sa jedva osnovnom skolom bili su mudriji od nas! Takvi smo da veliki nece se nikad zadovoljiti i u stanju su da gaze sve pred sobom radi ostvarivanja njihovih ciljeva a manji od zavidnosti i nemoci da stignu velike ne vide i ne vode vise racuna ni o svojim interesima!

Para vrti,gde burgija nece.Lepo pise protest poljoprivrednika,a ne protest velikih ratara,ili ratara uopste.Ipak medju zahtevima nije bilo interesa malih.Naprotiv.O zastiti stocarstva i zabrani uvoza kojekakvih crkotina,ni slova.Ako se dobro secam prvi na udaru su bili svinjari.Niko,ali slovima niko od ratara ni velikih,ni malih se nije bunio,niti ih podrzao.Neki su cak i pisali,nek ugase proizvodnju,a mi imamo izvoz zitarica.Domace stocarstvo nam ne treba.Ko je podrzao proizvodjace mleka
Takodje su bili sami.Trenutna cena piletine je i 80 dinara.Jel to nekog svrbi,osim samih zivinara.

Bas tako navalili na prosvetu kao da su jos u djackim klupama