Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 252 68,7%
  • Ne

Glasovi: 115 31,3%

• Ukupno glasača
    367
Mislim da gresis . Onog su 5 oktobra svi precrtali a ovaj se jos koprca i drze ga raspali globalisti i domaci lesinari . Ali znaj da je krenuo pad i pad vise nije upitan . A knjige ce se pisati kako je unistena posast bez ogromne stete .
Ali pusti ti nas i kazi nam sta se suska u carsiji za Milenceta ? Sta je dao i obecao Amerima da postane njihov igrac ? Ako mislis da smo van ove teme odgovori u chatu .

Ima velike veze sa protestima poljoprivrednika . Cim se protesti uozbilje i nekome se ucine da idu u smjeru ekspanzije ,"odjednom" proteste preuzmu "lideri" grupa koja "pojacava"proteste ,povuce masu za sobom , a u stvari ,vodi prema mirnoj luci.
Desila se nadstresnica ,1.11. , krenuli.protesti, i planula Srbija ,neko primijetio.
Odjednom tim vec ekstremnim protestima prilaze studenti , 22.11 , i od tada vode. 15.3
,kriticna masa , ...sad kad razmislim kako je stajao kordon studentskih redara kod skupstine i prema parku ,tj predsjednistvu , i kako su odmah nakon vrhunca radnje , "zvucnog topa " ,napravili preokret ,poskidali prsluke i rekli , mi smo zavrsili ,postaje mi jasnije

Nazad
Vrh