Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 252 68,7%
  • Ne

Glasovi: 115 31,3%

• Ukupno glasača
    367
Pukne trziste losa cena ili nema otkupa poljoprivrednici naprave blokade strajk pregovori i na kraju ministarstvo podigne subvencije da pare a odakle zaduzi se a ko ce to da vraca opet mi, onda prekid blokada svi zadovoljni a sistemske greske i dalje ostale nista se ne poboljsava i dalje predajes robu bez cene i garancije da ces naplatiti, konacnu cenu ne znas po 6 meseci, penziono socijslno dugovi nista se ne resava al povecane subvencije jupi ura pobeda a te pare po hektaru odose za arendu jer je skocila, moje od bika za tele jer je i tele skocilo i tako u krug.

Po modelu da nema penzije od 20 000 din jer nije humana da neko zivi ceo mesec sa tim parama. Da se domacinski radi u drzavi bilo bi para za dobre penzije, da se ne placa razborazne gluposti i paja.
A za cene mleka, mesa i jaja, ne prodajem ih imam ih za sebe dovoljno, ali to su normalne cene sto traze ljudi koji prodaju. Na kraju krajeva zasto uvek seljak mucenik da pravi socijalni mir i sit narod.
Trubim ja odavno... Eto mlekarama neka daju subvencije pa nek cena mleka u rafu bude ista. A seljaku neka plate 50-60-70 din koliko to mleko košta da se proizvede...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Pukne trziste losa cena ili nema otkupa poljoprivrednici naprave blokade strajk pregovori i na kraju ministarstvo podigne subvencije da pare a odakle zaduzi se a ko ce to da vraca opet mi, onda prekid blokada svi zadovoljni a sistemske greske i dalje ostale nista se ne poboljsava i dalje predajes robu bez cene i garancije da ces naplatiti, konacnu cenu ne znas po 6 meseci, penziono socijslno dugovi nista se ne resava al povecane subvencije jupi ura pobeda a te pare po hektaru odose za arendu jer je skocila, moje od bika za tele jer je i tele skocilo i tako u krug.
Inicijativa za opstanak poljoprivrednika se jedina nije borila za subvencije nego za promenu sistema i uvođenje reda ali su svi ostali zinuli za subvencije i okrenuli leđa IZOPS-u pa su onda i oni morali da se okrenu subvencijama ali su i dalje jedni od retkih koji zagovaraju sistemske promene.

Ne znam o cemu pises, ne treba niko da se ubije, i nista da se pretvara, nego da se domacinski raspolaze drazvnim budzetom
Причам о математичким моделима (нпр. број пензионера х просечна пензија = ?). Што се тиче буџета: 700.000 људи, који стварају нову вредност, издржава 6.500.000 укупно. Кад изузмемо њих значи сваки издржава још 8,28 уста. То мора да пукне као Југоскандик или Дафимент.
Naravno Beograd ke na prvom mestu. Svi ostali treba da skapaju i pocrkaju.
Таман посла. Требају да служе.
vi zadovoljni a sistemske greske i dalje ostale
Е мој бато. Није грашка него план (умало да кажем завера) смишљен укидањем робовласништва. Пошто смо хтели "демократију " сад само преписујемо (преписују).

Pa sad se i ne traze subvencije niti ikakve pare....nego da se regulise tržište za sve poljoprivrene proizvode....a to je valjda cilj sviju nas...
Ма јел' ти то хоћеш планску привреду, да се опет вратимо у социјализам?
Све и да хоћемо сви, више не може!

Pa sad se i ne traze subvencije niti ikakve pare....nego da se regulise trzitr za sve poljoprivrene proizvode....a to je valjda cilj sviju nas...
Naravno, ali svi očekuju da to država uredi i natera komšiju da se udruži samnom ili sa tobom jer mi ne želimo ( možemo) da se dogovorimo.
Šta je problem da se poljoprivredni proizvođači dogovore kako i šta da proizvode i kako da plasiraju robu i, naravno, naprave održiv poslovni model.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Naravno, ali svi očekuju da to država uredi i natera komšiju da se udruži samnom ili sa tobom jer mi ne želimo ( možemo) da se dogovorimo.
Šta je problem da se poljoprivredni proizvođači dogovore kako i šta da proizvode i kako da plasiraju robu i, naravno, naprave održiv poslovni model.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Pa ko treba, za šta su plaćeni, za šta služe institucije, za šta služi drzava ako ne brine o interesu svojih gradjana i svoje privrede...
Pod uslovom i da se svi poljoprivrednici i ujedine a ne dobiju podrsku od drzave dzaba sve...

Mislim da poljoprivredne subvencije nisu problem, vec drzavna strategija i bacanje para na sve i svasta sa ciljem da se napravi prividjenje da je kod nas odlicno. Daju se velike subvencije za otvaranje inostranih kompanija, koje na kraju ne povecavaju bdp, jer drzava sa subvencijama pokriva njihove troskove, a kad istekne obaveza oni kupe prnje i gase firmu, pa Expo projekat koji ce kostati preko 17 milijardi, pa francuski avioni koje ce kostati 2.7 milijardi za 12 aviona. Drzava se zaduzuje pa kao povecava plate i penzije, a onda da bi nadomestila manjak u budzetu povecava porese i doprinose i povecava cenu komunalija i struje , a sa druge strane ima uticaja na berzansku robu i izvoz odredjujuci ko sme a ko nesme da izvozi i kad ce dozvoliti ili zabraniti izvoz.

Kao i svuda polako botovi preuzimaju glavnu reč i na ovom forumu.Da li je Vama jasno šta je i ko je glavni problem svih nas koji se bavimo i živimo od poljoprivrede,kao i šta je i ko je glavni problem svega što nam se dešava ovde u Srbiji?Ako nekom nije do sada jasno,teško će i u buduće da mu se razjasni.

ја одох,не могу да вас више слушам.ћациленд,ботови,боли вас цурац што се ломе главе на сваком протесту,ви само о парама.

ја одох,не могу да вас више слушам.ћациленд,ботови,боли вас цурац што се ломе главе на сваком протесту,ви само о парама.
Ovde si 15 godina sa prosekom 11 poruka godisnje , znaci ni neznamo da li si ćaci ili sta? :ROFLMAO:

Nazad
Vrh