Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 251 68,6%
  • Ne

Glasovi: 115 31,4%

• Ukupno glasača
    366
Јесте, и имаш неколико јаких који не морају да се цењкају, зна да га следује његов део и није им у циљу да дигну цену. Што се механизације тиче, овде су почели да возе тракторе на камионима, да не троше гуме... О самој механизацији не треба трошити речи, као пољопривредни сајам по улицама. Наравно мала налепница просперитат...

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Realno ostali su komadici, reda vrlicine ispod 1ha cestice i to se uzima. Table za licitaciju kod nas nije bilo 5godina sigurno, nesto sta vredi uzimati.

Kod nas i asfaltirani putevi idu na licitaciju jer nema ništa drugo. Ima tipa 1500 m2, 2200 m2, i tako...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Lepo sam vam rekao da ce se sprdati sa vama, polako ce te preci na moj plan, dice se kuka i motika kad tad, nema kod nas boljitka bez batina

Lepo sam vam rekao da ce se sprdati sa vama, polako ce te preci na moj plan, dice se kuka i motika kad tad, nema kod nas boljitka bez batina
Nelutaj , nego ti prvi povedi u juris .
Ovo tvoje je samo demagogija , kreni pa nam pokazi kako se bije sa murijom!
Ko placa hektar 150 eura? Cenu zakupa po pravu prece kupovine odredjuje prosecna izlicitirana cena u toj KO.
Stocari toliko placaju , nesto tu nerazumes ili sta?
Jos se prave da su u pravu i da se to podrazumeva jer oni su ugrozeni.
Vecina je dala zemlju u pod zakup po 450-500 e i sad se opalilo po kukavici jer im mala cena mleka :cao:

Nazad
Vrh