Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 251 68,6%
  • Ne

Glasovi: 115 31,4%

• Ukupno glasača
    366
Има још једна ствар, кад су преговори (међу првима ако се не варам) били између представника пољопривредника и представника државе (ана брнабић, ресорни министар као и саветници) трајали су веома дуго. Чак шта више, представници пољопривредника су изјавили да су им рекли " нема кући док се не договоре, а представницима државе се није журило кући, све је намирено код њих.
Е сад намерно нисам наводио имена преставника пољопривредника, али сви каснији преговори су кратко трајали. Што би се рекло рутински.
Ако се још сећате писали смо шта би требало да буду главна питања и решења на иста, као и мали милион предлога. Писао сам онда кад су из владе оставили број да се јаве представници пољопривредника како би требао свако да зове за себе, своју улицу и село па ко више издржи.
Где нестадоше ти људи...

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Zamisli ti državu u kojoj ideš na neki dogovor kod ministra i on te pita šta si u horoskopu.Pa to je da ne poveruješ.

Kaze za ljude koji su na blokadama da su alkosi i da se ne trezne a njega kad su slikali u kafan to je odradila vestacka inteligencija i nema veze s vezom

Ама шта је то што он може да уради а неће? Може само да се ухвати за уши па да игра. Ништа од њега не зависи!
Јутрос је на РТС1 изнео аргументе а главни је да се јави неко ко зна неку државу на свету која има веће давање за млекаре од нас.
Значи тема млеко затворена.
Хајде да се спремамо за друге протесте, нпр.: пшеница до сада одлична а засејано чудо. За ову годину да не произведемо ни зрно има довољно залиха. Шта мислите колика ће бити цена у жетви ако загуши Констанца или буде низак водостај?

Zasto se stocari iz Vojvodine ne bune kao ovi ispod Save i Dunava?
Ja nisam primetio da ovdasnjim stocarima ista smeta, a ima ih nekoliko velikih u mojoj okolini. Predpostavljam da su ljudi zadovoljni i da ovaj trenutni pad cene mleka su docekali spremno. Osim nekih "kafanskih" divana niko od stocara u ovom delu se ne zali, a imali smo nekoliko vezanih losih godina. Ocito je ta politika subvencija vrlo dobra po njih.
Kad malo bolje razmislim i sagledam situaciju ja uopste ni ne mogu da primetim da kriza u poljoprivrei uopste i postoji. KITE svakodnevno proda bar po jedan traktor i koliko sam cuo ovo sad je trenutno najbolja poslovna godina za sve kuce koje se bave prodajom mehanizacije.
Nisu mi neke stvari uopste jasne, kao lose, a nove masine samo pristizu. Kako, od cega, ako je tolika kriza i lose u mlekarstvu, stocartvu i uopste u poljprivredi :unsure:

Zasto se stocari iz Vojvodine ne bune kao ovi ispod Save i Dunava?
Ja nisam primetio da ovdasnjim stocarima ista smeta, a ima ih nekoliko velikih u mojoj okolini. Predpostavljam da su ljudi zadovoljni i da ovaj trenutni pad cene mleka su docekali spremno. Osim nekih "kafanskih" divana niko od stocara u ovom delu se ne zali, a imali smo nekoliko vezanih losih godina. Ocito je ta politika subvencija vrlo dobra po njih.
Kad malo bolje razmislim i sagledam situaciju ja uopste ni ne mogu da primetim da kriza u poljoprivrei uopste i postoji. KITE svakodnevno proda bar po jedan traktor i koliko sam cuo ovo sad je trenutno najbolja poslovna godina za sve kuce koje se bave prodajom mehanizacije.
Nisu mi neke stvari uopste jasne, kao lose, a nove masine samo pristizu. Kako, od cega, ako je tolika kriza i lose u mlekarstvu, stocartvu i uopste u poljprivredi :unsure:
Prvotelka i ostale subvencije sa drzavnom zemljom po pocetnoj ceni im odgovaraju , ali priblizava im se kraj tim igrama a nisu ni svesni da propast kuca na pendzeru :cao:
Najgore je sto ih ceka veca dubioza od nas ratara , sa kojima se ismevaju 6-7 godina 8-)

Ima i ovde nekolicina ćaci stočara koji muljaju sa brojnim stanjem i ko zna čime već i njima odgovara ovakva situacija...
Svi pošteni koji se oslanjaju na svoj rad su ugroženi...

Nazad
Vrh