Zimi 4-5, leti litra dve viseHvala. A koliko ide dobrog mleka za 1kg dobrog sira?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zimi 4-5, leti litra dve viseHvala. A koliko ide dobrog mleka za 1kg dobrog sira?
Гарант мисле да ће да скрате циклус ако крену да музу крмаче.vladinim pregovaračima, ... koliko vremena treba da bi se obnovio fond krava od 100.000 na 1.000.000.
Пази кад ми је то одмах пало на памет! По систему: како би противник реаговао?Delili su ljudi pa im magarci poslali inspekciju...nakardni smo sačuvaj Bože.
Kažu treba da se pasterizuje da kupiš pasterizovanu ambalažu pa tek onda da nekom dašDelili su ljudi pa im magarci poslali inspekciju...nakardni smo sačuvaj Bože.
Uvek sam računao 5 litara mleka, 1 kg sitnog sira...Presovanog, ono, što se kaže negde, "u velijama", slanog, bude manje...Hvala. A koliko ide dobrog mleka za 1kg dobrog sira?
А колико би млекара тражила да моје сирово млеко преради у дуготрајно (њихова услуга и амбалажа). Да повежем: давно једном купим на пијаци џак шећера за -15% од сељака. Дотерао човек пун камион и продаје јефтиније. Питам шта, како? Каже, производи репу, шећерана нема да га исплати па узео шећер. Запело човеку да сервисира кредит.Kažu treba da se pasterizuje da kupiš pasterizovanu ambalažu pa tek onda da nekom daš
A zamislite da svaki dan nosiš 300-350 l mleka u najbližu mlekaru. U čemu, kako? I kome da prodaš tu količinu svaki dan. A nema nas desetoro u kući pa da rasporedimo poslove nego troje i 60 govedi. Pri tom sin je zaposlen u firmi što znači dvoje i po.А колико би млекара тражила да моје сирово млеко преради у дуготрајно (њихова услуга и амбалажа). Да повежем: давно једном купим на пијаци џак шећера за -15% од сељака. Дотерао човек пун камион и продаје јефтиније. Питам шта, како? Каже, производи репу, шећерана нема да га исплати па узео шећер. Запело човеку да сервисира кредит.
Разумем те али разбијам главу како смањити штету ако остане овако или ако потпуно стане откуп? Гледам недељом и ХРТ1, код њих је и горе него код нас. Смањен број грла и одгајивача а и многи држе на силу обзиром да су узели ЕУ кредите и "потицаје" па кад заврше гасе.A zamislite da svaki dan nosiš 300-350 l mleka u najbližu mlekaru.![]()
Moj kum je imao imao tolike količine. U toj varijanti ima laktofriz i cisterna dolazi kući.A zamislite da svaki dan nosiš 300-350 l mleka u najbližu mlekaru. U čemu, kako? I kome da prodaš tu količinu svaki dan. A nema nas desetoro u kući pa da rasporedimo poslove nego troje i 60 govedi. Pri tom sin je zaposlen u firmi što znači dvoje i po.![]()
Mi imamo malo jace od 200 litara i proda se to samo sto to neide od danas do sutra nego treba godina da se steknu musterijeTeško idu i sirevi.Jedan drugar nosi godinama sireve na pijacu, trenutno na stanju ima oko 2t sira, morao je da napravi minusnu komoru i skladišti da ga ne bi bacao.Nema veliku proizvodnju mleka, sir mu je sporedna ponuda uz kolače, torte i ostalo.
Oni koji imaju 200 i više litara dnevno ne znam šta mogu da rade, i sam spadam u tu grupu...
Ovdje smo u okolini imali najvise goveda , sad samo ostala dvojica, u kreditima dok ime banke ne zatvore.Разумем те али разбијам главу како смањити штету ако остане овако или ако потпуно стане откуп? Гледам недељом и ХРТ1, код њих је и горе него код нас. Смањен број грла и одгајивача а и многи држе на силу обзиром да су узели ЕУ кредите и "потицаје" па кад заврше гасе.
Гледајући њих видиш којим путем идемо и ми.
Njemu je najteže !.................................A nema nas desetoro u kući pa da rasporedimo poslove nego troje i 60 govedi. Pri tom sin je zaposlen u firmi što znači dvoje i po.![]()