Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 251 68,6%
  • Ne

Glasovi: 115 31,4%

• Ukupno glasača
    366
Da su ljudi u vladi onakvi kakvi bi trebalo da budu ne bi trebalo da ih se tice koliko "kapne love" nego kako zivi narod.. Medjutim, gleda se samo koliko love moze da se strpa u dzep a da se ne radi nista..
nemoj molim te nisu ovo žuti lopovi ovi su prepošteni

A nekog mrzi ispred svoje kuce da izadje.

Ako te to zanima odeš na teren pa ih lično pitaš, a ne ovako da ti neko prepričava.
Ma ne isplati se meni to da se svrckam po putevima i kao da se borim za nesto, ja sam za konkretne akcije, blokiranje magacina Imleka, nanosenje steta u poslovanju uvoznickih lobija, a ova stvar kao dogovor sa vlascu bice vam ispunjeno sledece godine pa se svi razidju i ne ispuni se nikada, to me bas pocelo malo nervirati, svaka vama cast ljudi kad imate toliko zivaca za njih, ja sam ih izgubio...

Ovo su zahtevi macvana...
- totalna obustava uvoza mesa , mleka , voca , povrca , zitarica i svih vrsta hrane koja se proizvodi i u Srbiji
Већ ово прво испунити је немогућа мисија. Ваљда ћемо се некад опасуљити и схватити да смо банана република и да морамо да играмо како други свира.
- normalizacija trzista hrane i cena
Ког тржишта, коме нормализација цена? Теби или потрошачима?

- zakonska odgovornost minustarstva za propast poljoprivrede
Од које до које године?
Medjutim, gleda se samo koliko love moze da se strpa u dzep a da se ne radi nista..
У којој држави није тако (изузимам Северну Кореју)?

Blokirao prvo firme koje se bave uvozom, matijevica, kostica, deltu, viktoriju, imlek, dukat i ostale, blokirao i ministarstvo poljoprivrede, unistavao robu iz kamiona sa uvoznom robom, za sada mi takve stvari padaju na pamet...
Nije da nema rezona, cak sta vise,imas pravo da bi trebalo tako nesto raditi. Ali to vec nosi druge probleme. Bez udruzenja na nivou drzave sa jasnim statutom i BENEFICIJAMA koje mogu da se izgube radi ne izlaska na protest,nema puno napretka nazalost osim nasilja naravno.

Mozda nije ni bitno ali novinar je bar mogao tacno mesto da napise da je gospodin Stojsin iz sela Ilandza opstina Alibunar.To mogu da potvrde kolege iz tog mesta.Cenim kad se napise sve precizno

Већ ово прво испунити је немогућа мисија. Ваљда ћемо се некад опасуљити и схватити да смо банана република и да морамо да играмо како други свира.

Ког тржишта, коме нормализација цена? Теби или потрошачима?

Од које до које године?

У којој држави није тако (изузимам Северну Кореју)?
Ćaci?

Nazad
Vrh