Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,5%
  • Ne

Glasovi: 114 31,5%

• Ukupno glasača
    362
Sa izjavom da su ga stranci postavili se delimično slažem.Mislim da su oni podpomogli da dođe na vlast a naš razočaran narod ga je nažalost postavio na vlast.Posle toga su ga stranci vrlo podržavali,a što i ne bi kad im je ispunio sve što su želeli.Sa ovom drugom izjavom da će stranci da ga skinu sa vlasti se uopšte ne slažem jer oni da žele to on bi odavno leteo.To da neko sumlja da neko od stranih sila preko studenata ruši vlast nema uopšte osnova.

Podržavam ih, razumem, pratim i pomoći ću kad zatreba ali se plašim da će na kraju ispasti da bolje da nisu pokrenuli ovo sve. Već je počelo ostavkom premijera a oni ne traže ostavke nego odgovornost i procesuiranje. A ostavkom premijera se stopiraju mnoge stvari i potrošiće se mnogo novca da se dobije nova vlada i da nova vlada počne sa radom.

I za proteste poljoprivrednika su pričali da su potpomognuti sa strane čak su i neke vođe udruženja optuživali da rade za strane službe i ništa od tog ali deo javnosti je poverovao u to i sad se to radi a zahvaljujući pojedinim medijima (a znamo koji) koji tu priču guraju a njihovu frekvenciju prati velika većina jer nemaju druge, ponajviše se tu misli na stariju populaciju, mediji su tu najveći trovači i dok oni rade to što rade biće teško.

Ma bolje je da nisu pokrenuli proteste.Svakako je bolje da su sedeli i čekali da im se na glavu obruši neka sledeća nadstrešnica ili ko zna šta sa objekta kojesu vrli naprednjaci rekonstruisali i pokrali pri tom ko zna koliko.Baš mi je žao što je premijer dao ostavku,onakvog će mo teško naći.Ostavka ga ne štiti od odgovornosti.Novac će se sigurno potrošiti i da nije dao ostavku.Šta misliš koliko novaca daju za kampanju da se vade iz govana koje su sami napravili.Ovakva vlada što je do sad bila bolje i da ne postoji,nadamo se nekoj drugoj bar demokratski izabranoj.To su ti odgovori na sve što si rekao Zemljače moj.

Sale za neka udruženja poljoprivrednika nisam siguran da nisu potpomognuta direktno od sns-sekte.
Slažem se kolega, koliko su samo udruženja napravili (60-70) sa 1-2 člana nebili napravili neki kontrabalans ali ni to im nije pomoglo, sve izađe na videlo i o tome netreba ćutati da se nepravi zabuna među ljudima.

Protesti i blokade ulaze u terminalnu fazu....cajtnot je ono što studente i profesore tjera da ubrzaju neke radnje ako žele promjene.Ako imaju namjeru nadoknaditi izgubljenu godinu sa blokadom mogu gurati do kraja februara,nakon toga,godina je izgubljena.za tako kratko vrijeme se malo šta može uraditi.Jedino im ostaje da dodatno rade na omasovljenju pristalica protesta a taj fundus je ogroman.Uz njih su u velikoj većini svi dosadašnji apstinenti na izborima zatim velika masa razočaranih u opoziciju te neopredjeljeni.Ovo što su nedavno počeli sa marševima od NS do Bg i šire je odlična stvar,neposredan kontakt sa narodom i nezadovoljnicima,dodatno prikupljanje mase.Imaju čitav februar da se politički artikulišu i stvore pokret koji će izaći na crtu Vučiću.
Drugu opciju ne vidim jer će i eventualno suđenje odgovornim potrajati duže vremena...možda čak i godinu dana sa neizvjesnim krajem.

Ma bolje je da nisu pokrenuli proteste.Svakako je bolje da su sedeli i čekali da im se na glavu obruši neka sledeća nadstrešnica ili ko zna šta sa objekta kojesu vrli naprednjaci rekonstruisali i pokrali pri tom ko zna koliko.Baš mi je žao što je premijer dao ostavku,onakvog će mo teško naći.Ostavka ga ne štiti od odgovornosti.Novac će se sigurno potrošiti i da nije dao ostavku.Šta misliš koliko novaca daju za kampanju da se vade iz govana koje su sami napravili.Ovakva vlada što je do sad bila bolje i da ne postoji,nadamo se nekoj drugoj bar demokratski izabranoj.To su ti odgovori na sve što si rekao Zemljače moj.
Preskočio si suštinu ili nisi baš lepo razumeo šta sam napisao. Da nastavim onako kako si ti razumeo, misliš da novu vladu neće sastavljati sns? Misliš da će neko ležati u zatvoru? Misliš da će se bilo šta promeniti ako se bude samo mirno šetalo i tražila pravda?

@Goran Lukić Nemoj pogrešno da me shvatiš. Nisam sendvičar, ne bi voleo da vidim nikoga ni iz pozicije, opozicije, preletačeviće ni mečku na vašaru da vode. Jedan sam od retkih koji nema nikog da ga je sekta zaposlila i pomogla na neki način. Ne vodim ni decu na dodelu paketića koje sekta organizuje u selu. Ali mislim da se narod od 90e a možda i ranije ne pita ko će biti na vlasti u Srbiji nego zapad i možda malo istok. Možemo mi da zaokružujemo i kurtu i murtu biće zaokružen onaj koga oni odrede. Pre bih zaokružio bilo koga od većine kolega sa foruma nego ove lopove što nas ponižavaju i vraćaju na majmune zadnjih 35 godina.

Protesti i blokade ulaze u terminalnu fazu....cajtnot je ono što studente i profesore tjera da ubrzaju neke radnje ako žele promjene.Ako imaju namjeru nadoknaditi izgubljenu godinu sa blokadom mogu gurati do kraja februara,nakon toga,godina je izgubljena.za tako kratko vrijeme se malo šta može uraditi.Jedino im ostaje da dodatno rade na omasovljenju pristalica protesta a taj fundus je ogroman.Uz njih su u velikoj većini svi dosadašnji apstinenti na izborima zatim velika masa razočaranih u opoziciju te neopredjeljeni.Ovo što su nedavno počeli sa marševima od NS do Bg i šire je odlična stvar,neposredan kontakt sa narodom i nezadovoljnicima,dodatno prikupljanje mase.Imaju čitav februar da se politički artikulišu i stvore pokret koji će izaći na crtu Vučiću.
Drugu opciju ne vidim jer će i eventualno suđenje odgovornim potrajati duže vremena...možda čak i godinu dana sa neizvjesnim krajem.
Kad si studirao?

Sa izjavom da su ga stranci postavili se delimično slažem.Mislim da su oni podpomogli da dođe na vlast a naš razočaran narod ga je nažalost postavio na vlast.Posle toga su ga stranci vrlo podržavali,a što i ne bi kad im je ispunio sve što su želeli.Sa ovom drugom izjavom da će stranci da ga skinu sa vlasti se uopšte ne slažem jer oni da žele to on bi odavno leteo.To da neko sumlja da neko od stranih sila preko studenata ruši vlast nema uopšte osnova.
Pa stranci javno daju podršku Vučiću ako se ne varam?
Jedni hoće litijum, drugi kosovo, treći šećernu vunu sa zlatibora......
A naš jedini veliki vođa im to sve obezbeđuje, što bi ga menjali.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh