Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,5%
  • Ne

Glasovi: 114 31,5%

• Ukupno glasača
    362
Знаш ону стару причу: "Није важно како је ко гласао, већ ко је бројао гласове"?

Тако и ово што питаш - свако излази са бројевима како му одговара, а реално, очекивао бих да приближне цифре има МУП, али то неће објављивати.

Video sam prepisku za Jagodinu glavešina i sendvičara gde jedan nije hteo da ide. Glevešina mu piše i moli da to ne radi najebaće kod ovih njegovih. I piše kako su mu rekli da nikad nisu vudeli glavonju ovakvog i da je situacuja ozbiljna. Tako da baš neverujem da je ovo u njegovoj režiji...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Evo našao sam...

5d41171823d384831b8957c77a85ce45.jpg

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

pa nesto da kazem. Mislim se ,njega ne obara ova prodata izdajnicka opozicija ,nego neko mnogo mnogo mocniji ,ko vesto upravlja ovim protestima ,zato se tako koprca... to je jasno.
stranci ga doveli ,oni ce ga i promeniti , ali mora da se izvede predstava za mase ,kao "demokratija funkcionise" i narod se "desava".
kad bude jos malo oslabljen uskoro ce se pojaviti i neki dosad nepoznati postenjacina, mesija ,sa ispeglanom biografijom i tako... kao u crnoj gori.
Ljudi misle da unutrasnja politika utice na spoljnu, ali obrnuto -kod malih i mikro zemalja spoljna politika i spoljne sile- uticu na unutrasnju politiku.

Kod nas uvek neki treci krivi za sva desavanja koja sami sebi stvaramo!
Koje bre i kakve spoljne sile su njega dovele na vlast?! Glupi narod koji su bili misljenja da ce on biti veliki vodja koji ce stvarati dravu! E, ta bolesna sila je preovladavala u krvi tih ljudi koji su ga glasali iz revolta prema prethodnima a ne shvatajuci da ce dovesti neke koji su sjebali drzavu od ‘90 do 2000!
Stranci ga postavili stranci ga sklanjaju, malo morgen! Puca strancima ona stvar za nas!
Nego kod nas se nesto i ne gleda prvo u sopstvenim gacama odakle smrad dolazi nego prvo se podize buna da se neko usrao u okolini jer navodno zato smrdi, a kad ono, gov.. u sopstvenim gacama!

Nazad
Vrh